Està en: INICI > Notícies

Castell amplia l'oferta formativa online amb cursos de fotografia i de parlar en pblic

Divendres, 22 de Maig de 2020

Joventut ofereix noves alternatives de formaci gratutes per a ampliar coneixements durant la crisi sanitria per la covid-19

udio de Jorge Ribes


L'Ajuntament de Castell amplia l'oferta formativa online planificada arran de la crisi sanitria per la covid-19 i adaptada a les restriccions derivades de la mateixa i llana dos nous cursos gratuts. Un de fotografia, dirigit a joves d'entre 18 i 30 anys; i un altre sobre com parlar en pblic, destinat a persones majors de 18 anys (inclusivament) que vulguen millorar la seua capacitat comunicativa davant grups, les que necessiten exposar treballs finals de carrera, realitzar una conferncia, o qualsevol altra activitat que es requerisca.

Des de la Regidoria de Joventut continuem oferint noves alternatives de formaci als vens i venes de Castell, perqu puguen ampliar els seus coneixements en diverses disciplines des de les seues cases, ha explicat el regidor de Joventut, Jorge Ribes. Els cursos de fotografia i de com parlar en pblic se sumen a uns altres de msica, angls, valenci o llengua de signes, entre altres, que hem oferit en els ltims mesos, ha detallat l'edil.

Respecte al de fotografia, t com a objectius aprendre a usar la cmera amb soltesa en manera manual i iniciar-se en el llenguatge de la fotografia i els seus principals referents clssics i contemporanis per a poder dotar a les nostres imatges, familiars o professionals d'un valor narratiu i no sols visual. En els continguts, s'abordar tcnica i maneig de la cmera fotogrfica, llenguatge fotogrfic, fotografia amb dispositius mbils, difusi del treball (xarxes socials i altres formats), exercicis prctics i aspectes legals.

El curs es realitzar a travs de la plataforma GoToMeeting, del 26 de maig al 18 de juny. Seran huit sessions, els dimarts i dijous de 18.00 a 19.30 hores. El nombre de places s limitat, amb un nmero mxim de 35 persones, i es poden inscriure joves de 18 a 30 anys (tots dos inclusivament) empadronats/as o residents a Castell. El termini est obert fins a completar aforament i la inscripci es pot formalitzar en aquest enlla.

Quant a l'altre nou curs, s'oferiran eines per a poder realitzar discursos davant de pblic amb seguretat, amb la finalitat de dominar la por escnica, manejar i potenciar la comunicaci verbal i no verbal, saber com treballar el contingut del discurs. Les classes s'impartiran a travs de la plataforma Google Classroom. Per a la realitzaci del curs es disposa d'un termini d'un mes (comptat a partir de la recepci del codi d'accs al mateix). La duraci estimada s d'entre 5 i 6 hores (inclou documents, vdeos i activitats d'aprenentatge). El termini per a la inscripci est obert i els majors de 18 anys que estiguen interessats a cursar-lo es poden apuntar a travs d'aquest enlla.Segueix-nos: