Està en: INICI > Notícies

Educaci inicia la reforma del collegi Llus Revest votada als pressupostos participatius

Divendres, 22 de Maig de 2020

Educaci inicia la reforma del collegi Llus Revest votada als pressupostos participatius

Les obres serviran per renovar el banys dinfantil i de primria i tenen un dotaci de 120.000 euros

El regidor dEducaci i Participaci Ciutadana, Francesc Mezquita, ha visitat aquesta setmana les obres que han comenat al CEIP Lluis Revest. El projecte per a la renovaci dels banys t un pressupost de 120.000 euros i va ser una de les propostes triades mitjanant els pressupostos participatius de lany 2018.

La zona de sanitari afectada s la del mdul dinfantil, encara que est previst escometre algunes millores en els banys de primria per renovar unes installacions que havien quedat antigues, com ha assenyalat el regidor. El termini dexecuci s de dos mesos i, per tant, les installacions quedaran renovades per a la tornada de lactivitat lectiva prevista per al mes de setembre.

La interrupci de les classes presencials ens ha perms avanar aquestes obres, que estaven programades per a lestiu, ha explicat Mezquita, qui ha recordat que laturada est servint per a realitzar multitud dactuacions de manteniment i millora en tots els centres educatius de la ciutat. s per aix que al mateix Lluis Revest els serveis municipals han realitzat tamb tasques de pintat i de manteniment de la caldera.

En aquesta mateixa lnia, Educaci actuar al CEIP Illes Columbretes, on est prevista la creaci dun aula per a la nova lnia de 2 anys que introduir la Conselleria dEducaci el prxim curs. El projecte t un pressupost de vora 25.000 euros i suposar ladequaci dun espai ja existent per a adaptar-lo a les necessitats dalumnat i professorat de la nova lnia.

A aquestes dues intervencions que sumen una injecci de 145.000 euros, cal afegir els 465.000 euros inclosos al Pla d'Inversions de Revitalitzaci Econmica de Castell (Pirecas). Destaquen els projectes que permetran l'obertura de noves lnies de dos anys als collegis Antonio Armelles i Isidoro Andrs, les obres per als quals tenen en total 103.000 euros de pressupost. Al CEIP Censal est prevista la installaci duna escala demergncia i la substituci de persianes, dotades amb 47.000 euros. Al CEIP Fadrell es destinaran 12.000 euros a reformar els banys, una actuaci que tamb es far a lIsabel Ferrer (40.000 euros) i al CEIP LIlla i on, junt amb la renovaci del paviment del pavell, el consistori invertir 70.000 euros.

Pel que fa al Pintor Castell es renovar lasfaltat de laccs i del camp de futbol amb 29.000 euros i al Castell Vell shabilitar un aula per a cuina amb una inversi de 30.000 euros. Al CEIP La Marina, l'Ajuntament de Castell destinar 35.000 euros per a renovar persianes i, a Illes Columbretes, asfaltar el camp de bsquet amb una partida especfica dotada amb 38.000 euros.Segueix-nos: