Està en: INICI > Notícies

Castell recupera el Recinte de Fires i Mercats i resol la concessi per la liquidaci de la concessionria

Dissabte, 30 de Maig de 2020

LAjuntament organitzar el Mercat del Dilluns si hi ha garanties de seguretat davant la covid-19 i iniciar el trmit per a tornar a adjudicar la gesti de la installaci

L'Ajuntament de Castell ha declarat la resoluci del contracte de concessi d'obra pblica de construcci i explotaci del Recinte de Fires i Mercats que va ser adjudicat a Refeyme SL al febrer de 2006 per un mxim de 40 anys. L'acord, aprovat en una Junta de Govern Local extraordinria aquest divendres, arriba a conseqncia de l'entrada de la concessionria en fase de liquidaci i davant la dissoluci de la citada entitat, la qual cosa implica l'extinci del contracte de concessi.

El govern municipal iniciar a partir d'ara el procs de tramitaci d'un nou contracte per a adjudicar la gesti del recinte. L'acord trasllada a ms a l'Ajuntament l'organitzaci del Mercat del Dilluns, que assumir fins que finalitze aquest nou procs d'adjudicaci del recinte.

En aquest sentit, el regidor d'Innovaci Comercial, David Donate, ha explicat que s'est estudiant la possibilitat de reobrir el mercat en prximes setmanes. No obstant aix, ha destacat que la possible reobertura es realitzar si, una vegada realitzades les inspeccions i protocols de seguretat necessaris, es pot garantir la seguretat de venedors i ciutadania davant la covid-19.

L'acord de la Junta de Govern Local posa fi aix al contracte de concessi adjudicat en 2006. Cal recordar un acte de data 23 de gener de 2012 va declarar en concurs l'empresa concessionria i que posteriorment, a l'abril de 2019 es va iniciar la fase de liquidaci per sollicitud de la concursada.Segueix-nos: