Està en: INICI > Notícies

Castell reobri pavellons esportius i la Piscina Olmpica amb cita prvia

Dilluns, 1 de Juny de 2020

Castell reobri pavellons esportius i la Piscina Olmpica amb cita prvia

El Patronat Municipal d'Esports inicia les reobertures permeses en la fase 2 del pla de desescalada pera l'entrenament esportiu

El Patronat Municipal d'Esports ha procedit aquest dilluns a la reobertura de pavellons esportius i de la Piscina Olmpica, aix com flexibilitzat altres prctiques esportives, amb l'entrada de Castell en la fase 2 del pla per a la transici cap a una nova normalitat. Aquesta fase permet fer un pas ms en la flexibilitzaci de l'activitat esportiva i reobrir installacions esportives cobertes, piscines per a s esportiu, entrenament bsic en lligues no professionals, aix com la represa de lligues professionals.

El regidor d'Esports i president del Patronat, Omar Braina, ha destacat la labor del Patronat per a la posada a punt de les installacions esportives per a la seua reobertura gradual en la mesura en qu aix ho permeteren les autoritats sanitries i el pla de desescalada. Portem setmanes analitzant i elaborant protocols de seguretat i d'utilitzaci de les installacions, realitzant inspeccions, tasques de desinfecci En definitiva, realitzant tot un intens treball previ per a permetre als nostres i les nostres esportistes que pogueren tornar a l'activitat i als entrenaments en el menor temps possible i a mesura que anem avanant en el pla de transici cap a la nova normalitat, ha apuntat Braina. A ms, s'ha contactat amb els diferents clubs per a anar planificant la reobertura amb cita prvia des d'aquest dilluns 1 de juny.

En aquesta lnia, el Patronat Municipal d'Esports ha obert hui la Piscina Olmpica municipal a l's esportiu per a nadadors i nadadores federades dels clubs que han sollicitat la cita prvia. Tamb s'ha reobert aquest dilluns el pavell Emilio Fabregat, el Fernando beda i el Ciutat de Castell per a l'entrenament de clubs.

A ms, tamb s'ha posat en marxa la pista d'hoquei del Gaet Huguet per als entrenaments del club. Aquesta installaci va obrir les seues pistes d'atletisme amb l'inici de la fase 1 per al seu s per part d'esportistes federats i particulars. Quant al Parc Esportiu Sindical, que va obrir les seues portes el 25 de maig, amplia algunes activitats. Aix, es permet la prctica de tennis i pdel en la modalitat de dobles i, a partir d'aquest dimarts dia 2 de juny, comenar l's del pavell de gimnstica artstica i l's dels camps de futbol per a entrenaments d'equips.

Per a poder fer s de les installacions s'ha instaurat un sistema de cita prvia a travs del telfon i correu electrnic del Patronat Municipal d'Esports o de les installacions l's de les quals se sollicita. A ms, les reobertures i utilitzaci s'han realitzat seguint els protocols i recomanacions de les autoritats sanitries, limitant l'aforament i extremant les mesures d'higiene.Segueix-nos: