Està en: INICI > Notícies

El Planetari de Castell obre les seues portes amb exposicions i projeccions familiars

Dimarts, 2 de Juny de 2020

El Planetari de Castell obre les seues portes amb exposicions i projeccions familiars

L'aforament s'ha redut per garantir la seguretat i s obligatori ls de mascareta a linterior de les installacions

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell, encapalada per Vernica Ruiz, suma a la desescalada l'obertura del Planetari, desprs de reobrir ahir, dilluns, les sales de lectura i les biblioteques. La installaci del Grau oferir la possibilitat de visitar exposicions i assistir a projeccions divulgatives, per amb aforament limitat.

Aix, tal com ha aprovat la Junta de Govern extraordinria, el personal d'atenci al pblic s'incorporar progressivament a les seues tasques. Totes i tots els treballadors disposaran de mitjans de protecci individual i ja shan installat mampares protectores per als aparadors de venda dentrades i recepci.

L'horari de les projeccions es reduir per tal de permetre la desinfecci i neteja de la sala entre aquestes. D'aquesta manera, les sessions es dividiran en quatre passes de dimarts a diumenge: a les 11.00 hores (versi en valenci), a les 12.30 hores (versi en castell), a les 17:30 (versi en valenci) i a les 19.00 hores (versi en castell).

Pel que fa a laforament, estar limitat a 50 persones a linterior de l'edifici i a un mxim de 30 persones en la sala de projeccions (un ter de l'aforament perms), sempre mantenint la distncia de seguretat de dos metres entre els diferents grups familiars. Per a la realitzaci de tallers o activitats a la sala dctes del Planetari, l'aforament es limitar a un mxim de 30 persones i shauran de respectar les mesures de protecci que determini la direcci del centre.

Tots els visitants que vulguen accedir a les installacions del Planetari ho faran nicament per una de les portes principals i eixiran per laltra. Ambdues disposaran de la senyalitzaci informativa. L's de la mascareta ser obligatori durant la visita i no es permetr l'accs les persones que no disposen daquest element de protecci. El centre posar gel hidroalcohlic a disposici del pblic i, per tal de garantir la seguretat als visitants, les installacions se desinfectaran dues vegades cada dia.

Biblioteques i sales de lectura

D'altra banda, cal recordar que les biblioteques i les sales de lectura municipals romanen obertes des del dilluns amb horari matut, de 9.00 a 14.30 hores. En aquests espais laforament tamb est limitat i sha creat un protocol per evitar contagis i assegurar la higiene que implica, fins i tot, lallament dels materials retornats. A ms Cultura prepara la reobertura del Museu de la Ciutat de Castell (MUCC), que es realitzar durant la segona quinzena del mes de juny.Segueix-nos: