Està en: INICI > Notícies

Consum Sostenible organitza el seu IV Frum dedicat a recomanacions en temps de la covid-19

Divendres, 5 de Juny de 2020

Consum Sostenible organitza el seu IV Frum dedicat a recomanacions en temps de la covid-19

Les jornades iniciaran el dimarts 9 de juny amb tres xarrades online sobre alimentació, seguretat en internet i gestió de les emocions

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Consum Sostenible, ha organitzat via online l'IV Fòrum dedicat en aquesta ocasió a resoldre dubtes i donar recomanacions en diferents aspectes del consum arran de l'emergència sanitària per la covid-19. Les jornades s'han dividit en diversos webinars per a abordar dubtes en alimentació, seguretat en internet i gestió de les emocions.

La regidora de Consum Sostenible, Mary Carmen Ribera, ha explicat que aquestes jornades, que es realitzaran per via telemàtica, busquen aportar tota la informació d'interés per als consumidors en relació amb aquests tres aspectes i com pot afectar la covid-19.

La primera xarrada tindrà lloc aquest dimarts 9 de juny a les 18.30 hores sota el títol ‘Covid-19 i seguretat alimentària: Afecta la covid-19 al que com?’. En aquest webinar s'abordaran qüestions com la necessitat que els consumidors tinguen un paper actiu i prenguen mesures per a protegir-se i protegir a altres consumidors i persones treballadores dels comerços. En general, s'abordaran totes les mesures de precaució en totes les baules de la cadena, des del productor fins al consumidor final, així com el manteniment de bones pràctiques d'higiene dels aliments. Aquesta primera jornada serà a càrrec de Pilar Esquer, graduada en Nutrició i diplomada en Direcció d'Empreses i experta en Gestió d'Empreses Saludables.

La segona xarrada tindrà lloc el dilluns 15 de juny a les 18.30 hores sota el nom ‘Compres per internet, perills i maneres d'evitar-lo’. Aquesta jornada se centrarà en comptar casos reals de perills en comprar per internet, donar recomanacions de seguretat, alertar de webs falses, mètodes de pagament poc fiables, etc. També es donaran casos reals de ‘phishing’. Aquesta xarrada serà a càrrec de Diego Lleó, especialista en enginyeria social i en ciberseguretat.

L'última xarrada serà el dimarts 23 de juny a les 19.00 hores i versarà sobre la ‘Gestió de la incertesa en el consumidor en temps de la covid-19’. En aquesta conferència online es parlarà de la gestió de les emocions que aquesta pandèmia ha generat en els consumidors i de les eines per a eixir dels estats d'estrés. Aquesta última xarrada serà a càrrec de Lluisa Chornet, llicenciada en Ciències de l'Educació (Pedagogia).

Els interessats poden inscriure's a través de l'enllaç https://www.congresocastellon.com/foroconsumo/





Segueix-nos: