Està en: INICI > Notícies

Castell tindr una nova zona verda de ms de 6.000 m junt a l'avinguda Ferrandis Salvador

Diumenge, 7 de Juny de 2020

Castell tindr una nova zona verda de ms de 6.000 m junt a l'avinguda Ferrandis Salvador

Comencen les obres de l'ltima urbanitzaci pendent en primera lnia de costa, que permetr ampliar els equipaments pblics

udio de Rafa Sim


L'ltima obra d'urbanitzaci que tenia pendent Castell en primera lnia de costa, la unitat d'execuci residencial UE-17-R, ha donat inici aquesta mateixa setmana. Situada al costat de l'avinguda Ferrandis Salvador i la squia de l'Obra, servir per a posar en valor aqueixa zona del litoral i crear una nova i mplia zona verda i espai per a equipaments pblics.

El regidor d'Obres i Projectes Urbans i tinent d'alcalde del Grau, Rafa Sim, ha visitat les obres al costat de tcnics municipals. Amb una superfcie total de quasi 60.000 metres quadrats, aquesta unitat d'execuci permetr que l'Ajuntament reba una zona verda de ms de 6.000 metres quadrats i un espai dedicat a equipament pblic d'aproximadament 2.500 metres quadrats, ha detallat Sim. Els costos d'urbanitzaci ascendeixen a uns 2,5 milions d'euros, ms IVA, i serviran per a reactivar l'economia en una situaci complexa com la que estem travessant, ha ressaltat.

A ms de la zona verda i d'equipaments, la urbanitzaci destinar altres ms de 20.000 metres quadrats a xarxa viria i comptar amb una superfcie dotacional total de prop de 30.000 metres quadrats i una superfcie edificable d'altres ms de 28.600 metres quadrats. En base a les Normes Urbanstiques Transitries d'Urgncia de Castell, l'aprofitament de la UE-17 s d'uns 23.000 metres quadrats; 20.000 per a habitatges en bloc i altres 3.000 per a unifamiliars. Amb aquesta urbanitzaci residencial, que tenia encara pendent Castell, es dignificar la zona al mateix temps que es crear una nova zona verda i equipaments pblics per al gaudi de tota la ciutadania, ha apuntat el regidor d'Obres i Projectes Urbans.Segueix-nos: