Està en: INICI > Notícies

Castell activa el procs d'inspecci per a reformar una vintena d'habitatges socials

Dilluns, 8 de Juny de 2020

Castell activa el procs d'inspecci per a reformar una vintena d'habitatges socials

La Regidoria d'Habitatge invertir 800.000 euros per a millorar les seues condicions i ajudar a reactivar l'economia de les pimes

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell activa el procs d'inspecci per a reformar habitatges socials municipals. El departament de Mara Jess Garrido invertir 800.000 euros en la rehabilitaci d'una vintena de pisos, en una actuaci amb la qual pretn millorar les condicions de les mateixes i ajudar a reactivar l'economia de pimes i autnoms davant la crisi per la covid-19.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, explica que tcnics municipals duran a terme una visita als habitatges per a comprovar quins sn ms susceptibles de ser objecte d'aquesta reforma. Ressalta que la Regidoria ha pressupostat 800.000 euros per a la reforma d'habitatges com a forma tamb de propiciar liquiditat al teixit econmic davant l'aturada de la construcci, al mateix temps que garantim el dret social a l'habitatge.

Subratlla que primer es realitzar una inspecci al parc d'habitatges i posteriorment s'impulsaran els trmits per a formalitzar l'adjudicaci de les obres. La idea, afig, s que aquestes reformes arriben al major numere possible de pimes de la ciutat.

Garrido afirma que la consignaci de 800.000 euros abastar una vintena d'habitatges socials. Indica que de manera complementria s'executar el ARRU del barri de la Guinea, un projecte de regeneraci urbana que destinar 1,2 milions a la rehabilitaci dels habitatges municipals del carrer Huesca. Aquesta ltima iniciativa ser finanada pel Pla Estatal d'Habitatge, Generalitat i Ajuntament.

Aix mateix, recorda que la Regidoria compta amb un mili d'euros per a la compra d'habitatge per a lloguers socials i oferir incentius a propietaris perqu cedisquen pisos per a la bossa de lloguer municipal.Segueix-nos: