Està en: INICI > Notícies

El MUCC i el Museu Etnolgic es preparen per obrir al pblic el prxim dimarts

Dijous, 11 de Juny de 2020

El MUCC i el Museu Etnolgic es preparen per obrir al pblic el prxim dimarts

Queden fora el Refugi Antiaeri i el Fadr, per ser espais que espais que no permeten mantenir la distncia mnima de seguretat

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell ha anunciat l'obertura del Museu Etnolgic i del Museu la Ciutat de Castell (MUCC) el 16 de juny. D'aquesta manera, a partir del dimarts que ve, els visitants podran accedir a les installacions, a excepci del Fadr i del Refugi Antiaeri, els quals han quedat exclosos per motius despai.

Ledil responsable de lrea, Vernica Ruiz, ha confirmat que lobertura es far amb totes les mesures sanitries per garantir la seguretat de totes les persones que vulguen visitar les installacions i, per tant, l'aforament es veur redut a un ter. Les sales hauran d'adequar les installacions per a garantir la protecci tant dels treballadors com de la ciutadania que les visite i es podran alterar recorreguts i lordenaci d'entrades i eixides, o excloure sales que no permeten mantenir la distncia mnima de seguretat.

Tamb queda restringit l's dels elements museogrfics dissenyats per a un s tctil per part dels usuaris, garantint aix la seua seguretat. A ms, les visites seran individuals, entenent 'una persona' com la d'una unitat familiar o unitat de convivncia, sempre mantenint la distncia interpersonal de dos metres.

Respecte a les mesures d'higiene i desinfecci de les installacions, en totes les zones d'accs i en els punts de contacte amb el pblic, com ara taquilles o taulells d'informaci, se situaran dispensadors de gels hidroalcohlics o desinfectants.

S'installaran mampares o elements de protecci similar en aquells punts com ara taquilles o taulells d'informaci que impliquen un contacte directe entre treballadors i pblic visitant, a ms d'establir la senyalitzaci necessria en els edificis i installacions per guiar al visitant. Finalment, es dur a terme una neteja i desinfecci peridica del museu.

Pel que fa als horaris, els espais del MUCC reobren de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 de dimarts a dissabte i de 10.00 a 14.00 hores els diumenges i festius. En el cas del Museu Etnolgic, lhorari s d11.00 a 13.30 i de 17.30 a 21.00 hores de dimarts a dissabte i els diumenges i festius de 10.00 a 14.00 hores.Segueix-nos: