Està en: INICI > Notícies

El Palau de la Festa s'estrena com a centre d'atenci ciutadana amb la plena implantaci del servei de cita prvia

Dilluns, 15 de Juny de 2020

El Palau de la Festa s'estrena com a centre d'atenci ciutadana amb la plena implantaci del  servei de cita prvia

Els huit departaments traslladats a aquest espai han realitzat 170 atencions durant la primera jornada d'obertura al pblic

udio d'Amparo Marco


udio d'Ignasi Garcia


El Palau de la Festa ha obert aquest mat al pblic com a nou centre d'atenci ciutadana de Castell, desprs de ms de dues setmanes de preparatius per a traslladar personal de fins a huit departaments municipals a aquest espai. El ritme d'accs, atenci i eixida de les persones que s'han acostat hui a l'edifici municipal ha sigut fluid, com ha confirmat el personal all desplaat, i durant aquesta primera jornada s'han realitzat 170 tramitacions, totes amb cita prvia.

A primera hora del mat, membres de l'equip de govern han visitat el Palau de la Festa per a supervisar els ltims detalls de la posada en marxa."Hui obrim les portes del Palau de la Festa per a l'atenci al pblic, coincidint amb l'inici de la reincorporaci progressiva presencial del personal municipal i l'entrada de Castell en la fase 3", ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. "Avancem aix cap a la nova normalitat amb un espai renovat que t com a objectiu atendre la ciutadania en les millors condicions i complint amb les mesures de seguretat i de protecci de la salut", ha destacat Marco.

El regidor d'Atenci Ciutadana, Ignasi Garcia, ha confirmat que l'habilitaci d'aquesta installaci com a centre d'atenci multiplica la capacitat de l'ajuntament per a respondre a la sollicituds de les venes i els vens de Castell i suposa la plena implantaci de la cita prvia, un dels objectius de fonamentals de la legislatura per a evitar cues innecessries. L'edil ha reconegut la gran tasca coordinaci realitzada pels diferents negociats per a posar en marxa el servei.

Per al seua part, el regidor de Recursos Humans i Administraci Electrnica, David Donate, ha ressaltat "l'esfor i el treball realitzat per a avanar en la modernitzaci de l'administraci agilitant trmits i habilitant la cita prvia per a oferir la millor atenci als nostres vens i venes".

Cal assenyalar que l'horari d'atenci del Palau de la Festa ser de 8.30 a 14.00 hores. Per a accedir a realitzar qualsevol consulta o tramitaci s imprescindible disposar de cita prvia i utilitzar mascareta.

Una vegada a la porta, el personal municipal indicar a la ciutadania les vies d'accs segons la situaci de la taula a la qual seran atesos, aix com les zones d'espera a les que han de romandre, per a garantir que en tot moment es respecten les distncies interpersonals. Les vies d'eixida es troben als laterals de l'edifici, on el personal de consergeria facilita gels per a la higienitzaci de les mans.

Es troben situats al Palau de la Festa els departaments Atenci Ciutadana Integrada, Orientaci Laboral, Urbanisme, Consum, Comer i Mercats, Habitatge i Sanitat. A ms, romanen operatives les tinences Nord, Oest i Grau, on durant la jornada de hui s'han realitzat 90 atencions.

Per a sollicitar torn d'atenci, la ciutadania pot dirigir-se a la web citaprevia.castello.es o a l'aplicaci 010WhatsApp. Tamb pot sollicitar-lo al 010 o al 964 22 60 10 (per a telefonades des de mbil o des d'un altre municipi).

El Palau de la Festa s'estrena com a centre d'atenci ciutadana amb la plena implantaci del  servei de cita prviaSegueix-nos: