Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica organitza aquest diumenge una ruta de senderisme i una plantaci en el paratge de la Magdalena

Dilluns, 15 de Juny de 2020

Transici Ecolgica organitza aquest diumenge una ruta de senderisme i una plantaci en el paratge de la Magdalena

La campanya Celebrem amb la Natura programa aquesta activitat per a commemorar el Dia Mundial de l'Arbre

El paratge de la Magdalena ser el protagonista el diumenge 21 de juny de la prxima cita de Celebrem amb la Natura, campanya anual que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell al costat de l'empresa d'ecoturisme Itinerantur per a posar en valor els espais verds de la ciutat.

L'activitat consistir en una ruta de senderisme per l'entorn de la Magdalena i una plantaci de diverses espcies. Celebrem amb la Natura programa aquesta iniciativa per a commemorar el Dia Mundial de l'Arbre i est dirigida a totes les edats. En compliment de la normativa sanitria per la covid-19 el lmit d'assistncia ser de 30 persones i els participants hauran de portar mscara i mantindre una distncia de dos metres. L'organitzaci, per part seua, facilitar hidrogel.

Les inscripcions es realitzen a travs del web naturacastello.es o de l'email info@itinerantur.com . L'acte comenar a les 11 hores i l'aparcament de l'ermita de la Magdalena ser el punt de trobada. Primer es dur a terme la ruta divulgativa i posteriorment un taller de plantaci.

Cal recordar que Celebrem amb la Natura va retornar el passat 14 de juny desprs de suspendre's per la pandmia amb un geocahing en famlia al parc Gelogo Royo que va completar les seues places d'inscripci.

Fins a final d'any es desenvoluparan 15 activitats, entre altres, tallers, jornades de divulgaci, rutes de senderisme o de cicloturisme. El 5 juliol hi haur una trobada per a divulgar l'ecosistema de la platja del Serradal amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plstic. Al juliol i setembre hi haur altres tres cites que havien sigut ajornades; concretament una orientaci astronmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d'agost) i un dia de conscienciaci contra el soroll ( 5 de setembre).Segueix-nos: