Està en: INICI > Notícies

Castell reobri les zones de jocs infantils

Dijous, 18 de Juny de 2020La desinfecci es far peridicament i hi ha cartells recordant que cal respectar les mesures de seguretat i d'higiene

udio d'Isabel Granero


Castell ha reobert hui les zones de jocs infantils, les biosaludables i les de callistnia que han estat precintades durant l'estat d'alarma. Aquests espais seran netejats i desinfectats peridicament i en els mateixos s'han posat cartells advertint als usuaris i usuries que s'han de respectar les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitries per a la prevenci de la covid-19.

La regidora d'Infraestructura Verda, Isabel Granero, ha explicat que s'han creat equips de desinfecci especfics que treballaran de forma contnua perqu els jocs infantils i les rees biosaludables i de prctica d'esport estiguen en condicions per al seu s. A ms, ha apellat a la responsabilitat, recordant la importncia de les mesures d'autoprotecci.

La ciutat compta amb 163 zones de jocs infantils, 20 biosaludables i altres 15 per a la prctica esportiva. Totes elles s'han reobert, a ms dels jocs que hi ha installats a les platges, que ja estan de nou operatius.

La reobertura al pblic dels parcs infantils recreatius es recull en el Decret 8/2020, de 13 de juny, del president de la Generalitat, de regulaci i flexibilitzaci de determinades restriccions, en l'mbit de la Comunitat Valenciana, establides durant l'estat d'alarma, en aplicaci de la fase 3 del pla per a la transici cap a una nova normalitat.Segueix-nos: