Està en: INICI > Notícies

Castell invertir 600.000 euros en reformes a l'interior d'habitatges municipals

Dissabte, 27 de Juny de 2020Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a arribar al mxim de pimes possible

LAjuntament de Castell invertir 600.000 euros en 2020 i 2021 en reformes a l'interior d'una vintena d'habitatges municipals. Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a accelerar els trmits i arribar al mxim de pimes possible. Tcnics municipals ja han iniciat el procs d'inspecci i ara analitzen quines sn les accions ms urgents.

"Facilitar l'accs a la contractaci pblica de pimes i autnoms s un dels objectius en els quals treballem des de l'equip de govern per a palliar els efectes econmics de la crisi sanitria de la covid-19", ha explicat el regidor de Projectes Urbans i Contractaci, Rafa Sim. "s necessari que l'Ajuntament promoga la diversificaci dels contractes i contribusca a la generaci de llocs de treball. Ho estem fent ja amb diversos serveis i obres de mobilitat, accessibilitat o reforma urbana, de collegis i installacions, i ho farem tamb en la reforma dels habitatges socials", ha apuntat Sim.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, destaca que amb aquesta inversi pretenem millorar les condicions dels habitatges municipals i injectar liquiditat a autnoms i pimes davant la crisi per la covid-19. Garrido subratlla que es contempla actuar en uns vint habitatges de les 221 del parc pblic municipal i que la seua intenci s continuar en les segents anualitats.

Les actuacions se centraran en resoldre problemes baixants, en humitats, allament trmic, installaci elctrica o fusteria, entre altres. Les dues regidories ara mantenen reunions per a definir les prioritats i les obres ms urgents per a licitar. 300.000 euros s'aportaran enguany i altres 300.000 en 2021.

Cal recordar que el projecte de regeneraci urbana (ARRU) de la zona Castalia finanar 1,2 milions en eficincia energtica i accessibilitat en els habitatges municipals d'aquest barri. D'aquesta manera, es mobilitzaran un total de 2 milions en rehabilitaci dels inmobles socials.Segueix-nos: