Està en: INICI > Notícies

La 37a Concentraci Big Twin a Castell s'ajorna a setembre del 2021 per la covid-19

Dissabte, 27 de Juny de 2020Turisme recolza la decisi de l'organitzaci per a garantir la seguretat i la protecci de la salut de tots els participants

La 37 edici de la Concentraci HDC Big Twin Espaa, prevista per a celebrar-se al setembre al Pinar del Grau, s'ajorna fins a setembre del 2021 per la covid-19. L'organitzaci de l'esdeveniment ha pres aquesta decisi davant la impossibilitat de garantir el compliment dels protocols de seguretat i de protecci de la salut per la prpia naturalesa de l'esdeveniment, que reuneix any rere any milers de moters de tota Europa; uns 5.000 en l'edici del 2019, procedents de clubs espanyols i de 16 collectius estrangers.

L'Ajuntament de Castell, que recolza anualment aquesta concentraci que contribueix a dinamitzar l'economia local i a desestacionalitzar el turisme, dna suport a l'ajornament de la prxima edici, en considerar que s la millor manera de protegir la salut de tots els assistents i els participants en aquesta reuni motera. Big Twin Espanya tria cada any Castell per a celebrar aquesta concentraci motera de referncia, que convida a gaudir del Pinar i ajuda a allargar la temporada turstica, per aquest setembre no podr ser i compartim la decisi d'ajornar-la al 2021, ha reconegut la regidora de Turisme, Pilar Escuder. s la millor opci donat el gran nombre de persones que sol reunir de dins i fora de les nostres fronteres, ha apuntat.

La Concentraci HDC Big Twin Espanya se celebrava de manera ininterrompuda a Castell des de l'any 1983 i s la reuni motera Harley Davidson ms antiga i ms important d'Espanya i del sud d'Europa.Segueix-nos: