Està en: INICI > Notícies

Castell garanteix les desinfeccions a vies pbliques i platges amb mig centenar d'efectius

Diumenge, 28 de Juny de 2020Garcia presenta la previsi d'actuacions als grups municipals en un exercici de transparncia que reflecteix el gran esfor de personal i mitjans per assegurar la higiene a la ciutat

El regidor de Reciclatge i Gesti de Residus de Castell, Ignasi Garcia, ha presentat l'informe de planificaci de treballs de neteja en via pblica, platges i elements de mobiliari urb, una tasca per a la qual s'utilitzar una frmula a base d'hipoclorit. El consistori donar faena en aquests treballs a quasi mig centenar de persones, a ms dutilitzar una vintena de vehicles amb diferents funcions i capacitats.

Les modificacions que hem introdut en els dispositius de neteja durant les setmanes ms dures de la crisi sanitria s'estenen en el temps per a garantir les desinfeccions en els espai pblics i reduir aix els riscos de nous contagis, ha explicat Garcia, qui ha recordat la importncia de mantindre tamb les mesures d'higiene personal.

L'edil ha agrat al personal municipal i a la concessionria del servei de neteja el treball realitzat en l'elaboraci de l'informe que ha facilitat a tots els grups municipals i en el qual es recull la planificaci de les actuacions previstes. Per a Garcia aquest s un exercici de transparncia que reflecteix els grans esforos de personal i mitjan que fem per a assegurar la higiene a la ciutat.

Aix doncs, per als treballs d'aigualeig manual en horari nocturn s'empraran 16 efectius que netejaran assistits per furgonetes. Quatre equips es dedicaran a tasques d'aigualeig mixt en voreres i calades, aix com en els mercats ambulants.

Per a la neteja de mobiliari urb, es mantenen els treballs al llarg de tot el dia. Un total de nou equips treballaran en la higienitzaci de contenidors i papereres, d'entorns hospitalaris i de centres de persones majors en zones urbanes, amb vehicles hidronetejadors i un tricicle elctric. A ms, altres nou equips faran el mateix amb motxilles polvoritzadores. En entorns no urbans i zones perifriques, tres operaris higienitzaran diriament les passarelles de les platges mentre que altres sis es dedicaran a la neteja de mobiliari urb.Segueix-nos: