Està en: INICI > Notícies

Celebrem amb la Natura organitza aquest diumenge una jornada de neteja a la platja del Serradal

Dilluns, 29 de Juny de 2020La campanya de la Regidoria de Transici Ecolgica tamb dur a terme un taller de bosses reutilitzables amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plstic

Celebrem amb la Natura conscienciar aquest diumenge, 5 de juliol, contra l's del plstic amb una jornada de neteja i estudi d'aquest residu a la platja del Serradal. La campanya que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica junt a l'empresa d'ecoturisme Itinerantur programa aquesta iniciativa amb motiu del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plstic.

L'activitat tindr lloc a les 11 hores amb la neteja i una jornada divulgativa sobre l'impacte del residu del plstic en l'ecosistema mar. A continuaci hi haur un taller de pintura de bosses reutilitzables que els participants es podran emportar a casa i evitar l's de bosses de plstic.

La jornada tamb servir per a posar en valor la microreserva de flora de la platja de Serradal, la declaraci de la qual va ser aprovada fa un any.

Les inscripcions poden realitzar-se a travs de la web www.naturacastello.es . D'acord amb la normativa sanitria, l'assistncia estar limitada a 30 persones i els participants hauran de portar mscara i complir la distncia de seguretat de 1,5 metres. L'organitzaci facilitar hidrogel.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro impulsa Celebrem amb la Natura amb l'objectiu de donar a conixer la riquesa natural de Castell. Fins a final d'any es duran a terme altres 14 activitats, entre altres, tallers, jornades de divulgaci, rutes de senderisme o de cicloturisme. Al juliol i setembre hi haur altres tres cites que havien sigut ajornades per l'Estat d'Alarma; una orientaci astronmica en el Planetari (17 de juliol), una ruta de senderisme en Tossal Gross (8 d'agost) i un dia de conscienciaci contra el soroll (5 de setembre).Segueix-nos: