Està en: INICI > Notícies

El Castell Vell revela les troballes de les ltimes excavacions arqueolgiques en una jornada de portes obertes

Dimarts, 7 de Juliol de 2020Ruiz destaca que les visites programades per al 25 de juliol sn una oportunitat nica per a conixer millor els orgens de la ciutat

El Castell Vell acollir una jornada de portes obertes per mostrar les excavacions arqueolgiques que s'estan realitzant a les muralles del poblat. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell, encapalada per Vernica Ruiz, i l'equip del MUCC han organitzat aquestes jornades per al dissabte 25 de juliol.

L'objectiu d'aquesta visita s desvetllar les darreres troballes realitzades durant les excavacions que s'estan portant a terme a la muralla que envolta el complex del Castell Vell i que establiran les bases per a futures intervencions arqueolgiques.

Aquesta s una oportunitat nica per conixer de primera m i amb els testimonis dexperts el resultat dunes excavacions que ens ajudaran a conixer un poc millor la histria i els orgens de la ciutat, ha explicat ledil de Cultura. Ruiz ha destacat lestima que la ciutadania de Castell t a aquest punt tan emblemtic de la nostra ciutat i ha convidat a aprofitar per redescobrir-lo daquesta manera tan singular.

Les excavacions, iniciades el passat 16 de juny, tenen com a objectiu documentar el traat del tercer recinte de la muralla del Castell Vell per tal didentificar les escasses restes destructures en la zona dentrada al Castell Vell des del pla i antic cam andalus. A ms, el projecte tamb busca identificar una possible torre albarrana, ubicada en la part ms alta del turonet de pedra que dona la benvinguda al cam daccs a lermita de la Magdalena.

Reserva prvia obligatria

La jornada de portes obertes oferir tres oportunitats per a descobrir les noves dades conegudes sobre el Castell Vell. Seran a les 10.00, les 11.00 i les 12.00 hores, comptaran amb un servei de guia especialitzada i tindran un aforament mxim de 20 persones per visita.

Per poder accedir a l'activitat, caldr realitzar una reserva prvia a travs del correu electrnic info@mucc.es o mitjanant el telfon 964 735 217, en horari de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores. El punt de trobada ser el Centre d'Interpretaci del Castell Vell. A ms, es recomana acudir a la visita amb calat cmode, protecci solar i aigua, aix com utilitzar obligatria de mascareta i mantenir la distncia de seguretat durant tot el recorregut.Segueix-nos: