Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament valora collaborar amb la Xarxa Xaloc i centralitzar les ajudes de lloguer i rehabilitaci en una nova finestreta nica

Dimecres, 8 de Juliol de 2020La Regidoria d'Habitatge participa en la presentaci de la nova xarxa d'oficines d'habitatge impulsada per la Generalitat

L'Ajuntament de Castell valora collaborar amb la nova Xarxa Xaloc d'habitatge de la Generalitat i centralitzar en una finestreta nica ajudes municipals i autonmiques en matria d'habitatge i rehabilitaci que reforaria, a ms, les poltiques d'emergncia i mediaci. La Vicepresidncia Segona i Conselleria d'Habitatge destinaria a l'Ajuntament personal per a dur a terme aquesta actuaci.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, ha participat aquest dimecres en la seu de la Vicepresidncia Segona i Conselleria d'Habitatge a Valncia en la presentaci de la Xarxa Xaloc dHabitatge, i ha assenyalat que el conveni entre Consell i Ajuntament se signaria els prxims mesos. Ha subratllat que el nou servei est pensat per a reforar l'atenci als ms vulnerables i agilitzar la tramitaci de les ajudes al lloguer i de rehabilitaci.

La Xarxa Xaloc es projecta com a finestra nica en matria d'habitatge, rehabilitaci d'edificis i regeneraci urbana, propiciant informaci, assessorament i promovent l'accs a un habitatge digne i combatent la segregaci urbana.

Les oficines seran gestionades, a travs de convenis amb el Consell, per dotze entitats locals, i s'encarregaran de la gesti i manteniment del parc d'habitatges amb finalitats socials; millora de l'accessibilitat, salubritat i gesti de la bossa de lloguer assequible; elaboraci de protocols per a la intervenci en habitatge ocupat sense ttol legal i la gesti del parc autonmic d'habitatges amb protecci oficial.Segueix-nos: