Està en: INICI > Notícies

‘Dilluns al ras’ torna demà a Ribalta amb el concert en directe de tres joves promeses

Diumenge, 19 de Juliol de 2020El cicle homenatge a Manuel Babiloni registra un gran èxit de públic a pesar de les limitacions d’aforament

El cicle Dilluns al ras 2020, en homenatge al guitarrista Manuel Babiloni, torna demà al Templet de Música del passeig Ribalta després de celebrar dos concerts que han estat un èxit de públic. A pesar de les restriccions d’aforament, les estimacions apunten que més de 400 persones han assistit a aquests directes, en què l’organització disposa les cadires per garantir el distanciament.

Així, aquest dilluns 20, els joves músics Manuel Ortiz Babiloni (piano), Carlos Villan (violoncel) i Sohta Nakabayashi (guitarra) interpretaran peces de Mendelssohn, Joaquin Rodrigo o Beethoven, entre d’altres. El concert començarà a les 22.30 hores i, novament, tindrà l’aforament limitat, pel que és recomanable acostar-se una estona abans.

«Celebrem la bona acollida que aquesta iniciativa ha tingut a la ciutat perquè és evident que ja teníem tots i totes moltes ganes de música en directe», ha reconegut la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha recordat que aquesta i totes les propostes de l’agenda estival estan emmarcades al pla de xoc per impulsar el sector cultural i «aconseguir acostar novament el públic de Castelló a l’art, la música o el teatre».

El conjunt de guitarres «Mestre Babiloni» tancarà aquesta edició de Dilluns al ras, el pròxim 27 de juliol, amb un seguit de peces de Mozart, Beethoven o Schubert, les quals han estat adaptades per a guitarra. Al llibret, també s’han inclòs peces dels compositors Enric Granados i Isaac Albéniz.

En l’àmbit musical, però amb un format i un estil molt diferents, la Regidoria de Cultura també ha programat per a aquest estiu el cicle Musi’CS, un projecte en què huit grups castellonencs tenen l'oportunitat de mostrar els seus treballs tant editats com inèdits, mitjançant la plataforma digital Netlive. Per al 24 de juliol, el cicle oferirà el concert de Versonautas i el grup Hummer Lema presentarà el seu treball el 31 de juliol.Segueix-nos: