Està en: INICI > Notícies

Castell llana un procs participatiu telemtic per a conixer les necessitats de primer habitatge i potenciar la rehabilitaci

Dilluns, 20 de Juliol de 2020La Regidoria d'Habitatge convoca una enquesta a travs de la web municipal dins del pla estratgic

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell avana en l'elaboraci del primer pla estratgic d'habitatge i ara ha impulsat un qestionari telemtic (a travs de la web municipal) entre la ciutadania per a conixer la necessitat existent en primer habitatge aix com la de rehabilitaci o reformes interiors. Aquest diagnstic pretn ser un full de ruta de la Regidoria per a dur a terme les mesures necessries per a incrementar el parc pblic d'habitatge, la bossa de lloguer social i fomentar la rehabilitaci.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, subratlla que amb el pla estratgic tenen l'objectiu de mobilitzar habitatge per a fins socials que ara est buida i pertany a grans propietaris i garantir l'accs a un habitatge digne de la ciutadania que viu en una situaci precria".

El pla estratgic tamb determinar la necessitat existent en rehabilitaci. Sobre aquest tema, el regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, ressalta que la regeneraci urbana reduir el consum energtic, millorar les condicions d'accessibilitat i acostar a la ciutat a l'horitz de descarbonitzaci i transici ecolgica. Explica que treballen en una estratgia de transici urbana que considera que es donen les condicions per a fomentar la rehabilitaci i que treballa en un model que aspira a mobilitzar la iniciativa privada amb el suport de les Administracions.

L'enquesta del Pla Estratgic es presenta com un procs participatiu perqu la ciutadania s'involucre tamb en la presa de decisions d'aquest. Es planteja en el si del diagnstic del Pla Estratgic d'Habitatge que l'Ajuntament est desenvolupant, a fi d'incloure l'opini de la ciutadania en la presa de decisions d'aquest. Es pot partipar a l'enquesta a travs del portal municipal.Segueix-nos: