Està en: INICI > Notícies

L'exposici collectiva "Sentiments. Arran de pell" converteix en art el temps de confinament

Dijous, 6 de Agost de 2020Cinc artistes plstics de Castell presenten la seua obra a la plaa de l'Hort dels Corders

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell, encapalada per Vernica Ruiz, ha obert l'exposici 'Sentiments. Arran de pell', una installaci collectiva que uneix diferents estils en una collecci nica darts plstiques. La mostra subicar a la plaa Hort dels Corders i ser visitable fins el dia 12 d'octubre.

L'exposici ha sorgit arran de la situaci creada per la pandmia de la Covid-19, la qual ha obligat molts artistes a replantejar-se el seu treball. Aquest sentiment d'incertesa sobre el futur dels moviments artstics s el punt de partida de Sentiments. Arran de pell, on cinc artistes castellonencs exhibiran els seus treballs i que ha estat comissariada per Patricia Mir.

Aquest mostra compta amb una representaci dels artistes ms prometedors i ms consolidats de Castell, el quals han convertit en obres d'art les emocions que la societat ha patit durant les jornades ms dures de la crisi sanitria, ha explicat ledil de Cultura, Vernica Ruiz. La regidora ha assegurat que hem volgut fer accessible aquesta exposici a tot el pblic i assegurar que roman visible situant-la en un lloc de pas capital de Castell, com s aquesta plaa de lHort dels Corders.

Aix, entre els creadors que ompliran aquest indret amb les seues peces estan Claudia de Vilafams, pintora amb una slida carrera i que ha exposat els seus bodegons en galeries de Barcelona i Londres, i Nacho Puerto, artista plstic i dissenyador grfic i un dels professionals ms talentosos de la seua generaci.

Aquestes obres estaran acompanyades per les de l'artista Carlos Asensio, qui plasma en els seus treballs les debilitats del sistema capitalista des d'un punt de vista hum, i les de Raquel Alonso i el seu marcat comproms social, el qual que mostra en obres que reflecteix les desigualtats socials del nostre espai ms immediat. Finalment, aquesta exposici tamb comptar amb el conegut pintor castellonenc Maseda, qui destaca per la gestualitat en els dibuixos i pel seus retrats abstractes.

Cal assenyalar que la iniciativa forma part del pla de xoc impulsat per la Regidoria de Cultura per a rellanar lactivitat del sector cultural durant els mesos posteriors al decret de lestat dalarma i conseqent paralitzaci de lactivitat econmica. s per aix que aquesta mostra completa una mplia programaci amb propostes teatrals, fotogrfiques i musicals, aix com programes per a ladquisici dobres dart a les galeria de la ciutat.Segueix-nos: