Està en: INICI > Notícies

Transició Ecològica completa l’aforament en la primera activitat de las Nits de Rates Penades

Dissabte, 8 de Agost de 2020Els assistents realitzen amb detectors d’ultrasons un seguiment d'una de les colònies d’aquest mamífer més important d'Europa

El Molí la Font de Castelló va acollir aquest divendres a la nit la primera activitat de les Nits de Rates Penades amb l'aforament complet. El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, va assistir a la cita i destaca que han organitzat aquesta iniciativa amb la col·laboració de la Fundació Limne per a posar en valor el paratge del Molí la Font i la seua colònia de ratapinyades, una de les més importants d'Europa amb 1.500 exemplars.

Els assistents van participar en un seguiment a través de detectors d'ultrasons i van poder percebre tres de les espècies que habiten en una de les coves del Molí la Font: Eptesicus, Miniopterus i Myotis Capaccini. Les dues pròximes jornades de les Nits de Rates Penades seran el 28 d'agost, a partir de les 21 hores, i el 18 de setembre, des de les 20.30. L'aforament està limitat a 20 persones d'acord amb les indicacions sanitàries. Els interessats es poden inscriure’s en participa@limne.org.

Segueix-nos: