Està en: INICI > Notícies

Castell consolida la seua oferta turstica d'estiu i atrau a ms assistents a les activitats

Dissabte, 8 de Agost de 2020La regidora de Turisme destaca el bon acolliment al juliol d'una programaci adaptada a les mesures derivades de la covid-19

udio de Pilar Escuder


Castell ha tancat juliol amb ms participants en les activitats a l'aire lliure programades des del Patronat Municipal de Turisme, ms atencions en les Tourist Info i ms visites a la pgina web respecte a altres estius. Unes xifres que permeten fer un balan positiu en una temporada marcada per la covid-19 i les mesures derivades per a la protecci de la salut, a les quals s'ha adaptat tota l'oferta turstica de la ciutat.

En concret, 5.880 persones han gaudit de diverses propostes de turisme. Aix mateix, les oficines de turisme han ats 2.354 visitants, xifra superior a la del mateix perode de l'any anterior. L'inters per Castell com a dest vacacional tamb es detecta en l'mbit digital, amb el doble de visites a la pgina web de turisme respecte al mateix perode de l'any passat.

La regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Pilar Escuder, ha valorat positivament la millora en les dades. Aquest estiu suposava un repte pel viscut amb la covid-19, per Castell s'ha consolidat com una destinaci turstica segura, ha explicat. Per a la regidora, les mesures de seguretat, la poca massificaci i l'mplia oferta d'oci sn les principals raons per a explicar les bones xifres registrades al juliol. Des de Turisme hem treballat per a adaptar l'oferta turstica a la situaci i aconseguir que tant els nostres vens i venes com els qui ens visiten puguen gaudir de Castell amb seguretat, ha detallat.

L'mplia oferta d'activitats a l'aire lliure que ha organitzat el Patronat explica el major nombre de participants en comparaci amb 2019. Diverses de les novetats, com les visites teatralitzades, els contes al costat de la mar i el cicle de novella histrica a la platja han gaudit d'un bon acolliment per part de 395 persones en total. Quant a les activitats que ja es van realitzar altres anys, destaquen els casos del parc aqutic del Pinar, el festival de ioga i les classes de ioga i taitx a la platja. Al costat d'altres plans, com la visita al Castell Vell o els tallers mediambientals, les propostes del Patronat de Turisme han sumat quasi 6.000 participants.

Les sollicituds d'informaci en les oficines de turisme es nodreixen principalment de visitants d'altres racons d'Espanya. El 52% de les persones que han demanat detalls sobre activitats, visites, concerts i gastronomia procedeixen de la Comunitat Valenciana. La Comunitat de Madrid suposa un 15%, Arag un 7% i Pas Basc un 5%. Respecte al turisme estranger, el 10% s principalment de Frana i Blgica.

Una altra dada a subratllar s el creixement de les visites a la web www.castellonturismo.com. Durant el mes de juliol, la pgina ha rebut 17.674 usuaris interessats a conixer l'oferta de la ciutat amb un total de 48.631 visites. Aquest nmero duplicla els registres de l'any passat.

Els serveis turstics de Castell poden consultar-se en la web, en les oficines de turisme de la plaa de l'Herba i del Passeig Bonavista del Grau, a ms de en els punts d'informaci turstica de les platges.Segueix-nos: