Està en: INICI > Notícies

Castell inicia la consulta pblica prvia a l'elaboraci de la nova ordenana del Mercat del Dilluns

Diumenge, 9 de Agost de 2020El regidor d'Innovaci Comercial destaca que la futura ordenana apostar pel comer autcton i de proximitat

L'Ajuntament de Castell ha iniciat el trmit de consulta pblica prvia per a l'elaboraci de la futura ordenana municipal reguladora de la venda no sedentria en el Mercat del Dilluns. Aquest procs s'inicia desprs de la recuperaci del Recinte de Fires i Mercats desprs de la liquidaci de la concessionria i la reobertura, mitjanant gesti municipal, del tradicional Mercat del Dilluns en tant es duu a terme la tramitaci del nou contracte per a adjudicar la gesti del recinte.

El regidor d'Innovaci Comercial, David Donate, ha explicat que, una vegada assumida la gesti directa del Mercat del Dilluns per part de l'Ajuntament de Castell s'ha iniciat un procs de regularitzaci per a disposar d'una ordenana municipal que concrete les particularitats de la venda no sedentria del mateix i que establisca les condicions per al seu desenvolupament. La futura ordenana persegueix millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalitzaci i introduir criteris d'innovaci, ha avanat Donate. El regidor recalca que la futura ordenana ser una aposta per un comer autcton i de proximitat.

L'Ajuntament de Castell, en compliment de l'article 133.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Com de les Administracions Pbliques, ha iniciat el procs de consulta pblica prvia a l'elaboraci de l'ordenana per a recaptar l'opini dels collectius i parts afectades o interessades en la citada ordenana. Volem recaptar les opinions i aportacions de les parts ms representatives i afectades per la futura ordenana, ha indicat Donate.

Per a aix, el consistori obrir un termini de quinze dies naturals a comptar des de la inserci de la Memria corresponent en el portal web municipal, perqu les persones i organitzacions potencialment afectades, i el pblic en general, puga expressar les seues opinions, suggeriments i observacions.Segueix-nos: