Està en: INICI > Notícies

Castell mira a l'ndia rural a travs de l'objectiu de Cristina Garca Rodero

Dilluns, 10 de Agost de 2020L'exposici Tierra de Sueos podr visitar-se fins al 8 de setembre en el Moll de la Costa

La Regidoria de Cultura de Castell se suma a la proposta de la Fundaci la Caixa, en collaboraci la Fundaci Vicente Ferrer i amb l'Autoritat Porturia, per a portar al Moll de la Costa del Grau la mostra Tierra de sueos. Cristina Garca Rodero. L'exposici recull imatges de la vida quotidiana a Anantapur, una de les zones ms pobres de l'ndia, on viuen les comunitats ms vulnerables del pas asitic.

La regidora de Cultura, Vernica Ruiz, ha visitat la mostra, que estar oberta al pblic fins al 8 de setembre. s una autntic luxe poder gaudir de la mirada de Cristina Garca Rodero, una reconeguda fotgrafa internacional, que en aquesta exposici destaca tamb la fora i la importncia de les dones en aquest pas i en un context tan dur com el que retraten les seues imatges, ha apuntat Ruiz.

No en va, Garca Rodero ha visitat hospitals, centres d'acolliment de dones vctimes de maltractaments, tallers, escoles i cases de Anantapur per a donar visibilitat a mares, llauradores, costureres, nvies de diferents confessions, professores, infermeres i estudiants. Les imatges combinen l'alegria i el sofriment dels qui encobreixen amb color la realitat a la qual s'enfronten diriament aquestes persones.

El resultat del projecte sn 40 instantnies, representatives de les comunitats rurals de l'ndia. Tierra de sueos s el fruit del treball que porten desenvolupant conjuntament "la Caixa" i la Fundaci Vicente Ferrer a l'ndia per a millorar substancialment les condicions de vida dels ms vulnerables.

Segueix-nos: