Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica conscincia contra el soroll en la campanya Celebrem amb la Natura

Divendres, 28 de Agost de 2020La Regidoria organitza el 5 de setembre un joc dels sons i una sessi de concentraci pel Dia Internacional contra el Soroll


Celebrem amb la Natura continuar setembre amb el seu programa d'activitats i iniciar el mes commemorant el Dia Internacional de la Conscienciaci contra el Soroll. Aix, la campanya que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell al costat de Itinerantur ha organitzat per al dissabte 5 de setembre una activitat al parc del Meridi, amb un joc dels sons i una sessi de mindfulness.

Aquesta jornada gratuta de Celebrem amb la Natura tindr lloc a les 10.30 hores i mantindr les mesures de prevenci per la covid-19, amb aforament limitat, distncia entre participants i obligatorietat de portar mscares. Els assistents poden reservar la seua inscripci a travs de www.naturacastello.es o info@itinerantur.com.

El joc dels sons ensenyar a percebre els sons. Tant majors com xicotets descobriran algunes de les curiositats sonores de la naturalesa i el nostre entorn. .

Posteriorment, i desprs d'un breu descans per a l'esmorzar, haur una xicoteta sessi de mindfulness intergeneracional en la qual s'aprendr a escoltar i ser conscients dels sons. Una activitat pensada per a fomentar l'atenci i la concentraci.

Celebrem amb la Natura prosseguir amb una ruta cicloturista pel terme municipal pel Dia Internacional de Preservaci de la Capa d'Oz.Segueix-nos: