Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica organitza aquest diumenge una ruta ciclista en la Marjaleria i el litoral

Dilluns, 7 de Setembre de 2020La Regidoria de Transici Ecolgica organitza aquesta activitat per a celebrar el Dia Internacional de Preservaci de la Capa d'Oz

La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell ha organitzat una ruta ciclista aquest diumenge 13 de setembre entre els horts de la Marjaleria i el litoral amb motiu del Dia Internacional de Preservaci de la Capa d'Oz. Aquesta activitat s'emmarca en la campanya municipal de Celebrem amb la Natura, amb la qual el departament de Fernando Navarro, amb el suport de l'empresa Itinerantur, posa en valor el paisatge del terme municipal.

Els assistents recorreran primer els camins i squies de la Marjaleria des de lAuditori fins al Pinar. Des d'aquest punt seguiran per la franja costanera i gaudiran del front dunar de la reserva del Serradal fins a aconseguir l'aiguamoll del Quadre de Santiago, lmit amb Benicssim. Entre ocells aqutics continuaran pedalant fins al paratge municipal del Mol la Font. Posteriorment recorreran les ermites com la de Sant Francesc de la Font i la de Sant Roc de la Donaci i el parc Meridi fins a concloure la cita en el punt d'eixida.

Les persones interessades a participar poden inscriure's a travs del web www.naturacastello.es o el nmero de telfon 6 1 1 4 9 6 0 58. L'aforament de l'activitat estar limitada d'acord amb les mesures de prevenci per la Covid-19. La ruta comenar a les 10.30 hores des de l'aparcament de lAuditori i durar prop de tres hores.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro promou aquesta campanya anual per a reforar la conscienciaci ambiental entorn de les riqueses naturals del terme municipal.Segueix-nos: