Està en: INICI > Notícies

La cinquena edici del MUT! de Castell multiplica el teatre i la dansa al carrer

Dilluns, 21 de Setembre de 2020Amb el Passads de les Arts i la plaa Hort dels Corders com a escenaris, una dotzena de companyies desplegaran el seu art a la ciutat

udio de Vernica Ruiz


Castell emmudir aquest cap de setmana amb la 5a edici del MUT!, Festival Internacional d'Arts Escniques sense Text organitzat, per la Regidoria de Cultura. Per cinqu any consecutiu la ciutat s'omplir amb les interpretacions duna dotzena de companyies nacionals i internacionals les qual tindran com a escenari el Passads de les Arts (amb tres espais escnics) i la plaa Hort dels Corders.

L'edici d'enguany incrementar els passes per tal de garantir els aforaments i assegurar que els espais sn higienitzats en finalitzar cada funci. Hem multiplicat els esforos per fer daquesta proposta cultural una activitat segura, com ho sn totes les que programem, ha incidit la regidora de Cultura, Vernica Ruiz. Ledil ha destacat que presentem una programaci carregada despectacles per a tot tipus de pblic, els quals han estat premiats i reconeguts internacionalment, i amb la qual volem apostar pels i les professionals de la cultura.

El representant de lorganitzaci del MUT!, Sergio Heredia, ha destacat que en un any especialment complicat per a la cultura, el festival arriba amb una programaci esttica, molt variada i amb la selecci exquisida que sempre caracteritza aquesta cita de les arts escniques. Heredia ha recordat que el MUT! t com a objectiu acostar al pblic de Castell espectacles amb una llarga trajectria que mai no han passat per la ciutat, una lnia en la qual tamb han treballat amb aquesta edici.

Amb un espectacle daquestes caracterstiques, 'La tortuga de Gaugin comenar el MUT! 2020. Divendres 25 la companyia, Lucamores portar aquesta representaci plena de color, art en directe i espectacular escenografia a la plaa Hort dels Corders (22.30 hores).

El plat fort de dissabte tamb arribar a la nit, amb lobra Flotados, novament a Hort dels Corders (22.30 hores). Lespectacle de David Moreno CIA i Cristina Calleja, premiat amb el MAX lany 2019, deixar bocabadat el pblic amb una posada en escena en qu la llum i multitud de plataformes ompliran lespai. Per el MUT! es desenvolupar durant tot el dia als tres escenaris del Passads de les Arts. Somente (12.00 i 18.00), Le Petit Bonhomme en Mousse (12.30 i 13.45), Quan no Tocvem de Peus a Terra (12.45), Boom! (18.45) i Esencial ompliran una jornada despectacles per a tots els pblics.

Diumenge, el teatre tornar al Passads de les Arts amb lespectacle Sorriso (12.00 i 18.45 hores), Isla (12.30 hores) i Avec le Temps (19.15 hores). La companyia Escandall Teatral representar lobra Amagatalls Secrets (18.00), un espectacle sobre labs del plstic que compta amb el suport de Reciplasa. Per a la cloenda del festival, Castell rebr Leandre Clown, un mestre del teatre gestual que fascinar el pblic amb Rien Dire (20.00 hores).

La programaci completa, els horaris i les localitzacions es poden consultar al web www.festivalmut.com, on el pblic tamb podr trobar una descripci completa de les obres i companyies, a ms de les indicacions i normes Covid-19 que s'hauran de respectar per tot pblic assistent.

Mesures sanitries

Per tal de poder garantir la seguretat sanitria, cal fer atenci a les normes establertes. Els aforaments dels espectacles, per tant, seran limitats i lentrada es far segons lordre darribada fins a completar la capacitat prevista. Cal guardar cua de manera ordenada, atendre a les indicacions del personal i les portes daccs sobriran a 30 minuts de comenar els espectacles. Ls de la mascareta aix com mantenir la distncia de seguretat d15 metres ser obligatori i es recomana ls de gel hidroalcohlic. La programaci del festival estar disponible a travs de codis QR, als banners de la programaci i a la web del festival.Segueix-nos: