Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica conscincia en la protecci dels nostres ecosistemes amb dues jornades de neteja i una solta de tortuga a la platja

Diumenge, 27 de Setembre de 2020Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Martim MundialUn centenar de persones han participat en la campanya organitzada per la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell aquest cap de setmana a la platja per a conscienciar per la protecci de la nostra biodiversitat i ecosistemes amb motiu del Dia Martim Mundial. El platja del Serradal ha acollit aquest diumenge una jornada de neteja i una solta d'una tortuga. El dissabte va haver-hi una primera neteja en el Gurug.

La Regidoria que dirigeix Fernando Navarro, amb la collaboraci de l'empresa Itinerantur, ha promogut aquestes jornades d'educaci ambiental en les quals ha posat de manifest la importncia de la cura dels nostres ecosistemes i la necessitat de reduir la generaci de residus i mitigar el seu impacte en l'entorn mar.

L'activitat d'aquest diumenge ha completat l'aforament, que s'ha situat en 50 persones per a garantir les mesures de prevenci sanitries per la Covid-19. Els assistents han dut a terme primer una neteja a la platja del Serradal dividits en dos grups, al mateix temps que han rebut una xarrada divulgativa. Posteriorment ha tingut lloc la solta d'una tortuga en la mar. Ha assistit el regidor de Transici Ecolgica, Fernando Navarro, al costat del president de l'Autoritat Porturia de Castell, Rafa Sim.

El dissabte va tindre lloc una primera neteja a la platja del Gurug amb la participaci d'una altra cinquantena de persones.Segueix-nos: