Està en: INICI > Notícies

El MUT! acomiada la cinquena edici amb els aforaments complets

Diumenge, 27 de Setembre de 2020Les obres de gran format i les apostes ms ntimes han conviscut en una edici centrada a remarcar que la cultura s segura

Els espectacles de divendres, dissabte diumenge del MUT!, Festival Internacional d'Arts Escniques sense Text han estat tot un xit d'assistncia, a ms de complir tots els protocols i mesures de seguretat establertes en espais oberts. La cinquena edici del festival, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell, ha tingut com a objectius remarcar que la cultura s segura i que el pblic pot i podr gaudir amb totes les garanties de les propostes daquest tipus.

Obres de gran format i una espectacular posada en escena, com Flotados o La Tortuga de Gaugin, han conviscut en la programaci amb altres espectacles amb una proposta ms ntima que han fet daquesta programaci del MUT! una oferta diversa, carregada de qualitat i de singularitat i que ens han perms, un any ms, acostar estrenes de peces multipremiades al pblic de Castell.

Aix ho ha explicat ledil de Cultura, Vernica Ruiz, qui ha reconegut que aquesta edici del festival ha sigut molt important per al sector i per als seus professionals i una oportunitat per a demostrar que tenim la capacitat dorganitzar esdeveniments segurs i amb protocols molt estudiats per tal que els i les assistents noms hagen de pensar en gaudir de lespectacle.

Ruiz ha assistit a la tercera i ltima jornada del festival acompanyada pel president de Reciplasa, Ignasi Garcia. Lentitat ha collaborat amb l'rea de Cultura per poder portar aquest lespectacle 'Amagatalls secrets' de la companyia Escandall Teatral, a aquesta edici del MUT!. La pea aspira a conscienciar sobre la importncia de cuidar el medi ambient amb el reciclatge i fa una crtica a l's i abs del plstic en el sistema de consum actual.

El festival ha posat punt final a aquesta cinquena edici amb l'espectacle 'Rien dire' de la companyia Leandre Clown. Abans, espectacles com Sorriso, Avec le Temps o Isla ha omplert la programaci de la tercera jornada dun MUT! que sha acomiadat amb lobjectiu de superar-se en la prxima edici.

Segueix-nos: