Està en: INICI > Notícies

Castell distribueix 15.000 mascaretes entre entitats socials per a poblaci vulnerable

Dilluns, 28 de Setembre de 2020L’Ajuntament ha repartit prop de 30.000 mascaretes entre col·lectius que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat social

udio d'Amparo Marco


L'Ajuntament de Castelló ha realitzat un nou repartiment de mascaretes entre les associacions i entitats socials de la ciutat que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat social, dependència i persones amb discapacitat. En aquesta ocasió, es repartiran 15.028 mascaretes FP2 entre 42 entitats que se sumen a les més de 12.000 distribuïdes anteriorment. En total, més de 27.000 mascaretes distribuïdes.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha explicat que per a realitzar aquest repartiment l'Ajuntament es va posar en contacte prèviament amb les associacions, col·lectius i entitats que integren el Consell municipal de Benestar Social de la ciutat i que treballen amb col·lectius en risc i associacions de dependència i discapacitat. "Un treball previ que ens ha permés conéixer les necessitats per a definir aquest nou repartiment de mascaretes entre els col·lectius que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat social, dependència i persones amb discapacitat", ha indicat.

Marco ha apuntat que s'han distribuït més de 27.000 mascaretes entre mig centenar de col·lectius "facilitant així el seu ús entre les persones amb més dificultats per a adquirir-les".

La regidora de Benestar Social, Dependència i Infància, Mary Carmen Ribera, ha destacat el treball conjunt amb totes les associacions i entitats socials que treballen a Castelló per a posar en marxa un "sistema de distribució de mascaretes segur i eficaç", al mateix temps que es garanteix el proveïment sobre la base de les necessitats dels col·lectius que treballen amb les persones en risc d'exclusió o persones amb dependència.Segueix-nos: