Està en: INICI > Notícies

Transició Ecològica organitza a l'octubre una ruta de senderisme, un taller de caixes niu i un “geocaching” en Celebrem amb la Natura

Dimarts, 29 de Setembre de 2020La Regidoria de Fernando Navarro continua amb el programa d'activitats ambientals amb l'aforament limitat per la Covid-19

La Ruta de senderisme en el paratge de la Magdalena, taller d'elaboració de caixes niu en el Molí la Font i una activitat de “geocaching” omplin aquest mes d'octubre la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura la Natura, que la Regidoria de Transició Ecològica que dirigeix Fernando Navarro organitza per a posar en valor els nostres ecosistemes i biodiversitat, amb el suport de Itinerantur. Les activitats tenen aforament limitat en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19.

Aquest diumenge 4 d'octubre, l'entorn de la Magdalena acollirà, de 10.30 a 13.30 hores, una ruta entre la Magdalena i la Font de la Salut per a celebrar el Dia Mundial dels Animals, en què la que hi haurà una explicació divulgativa de la fauna del lloc i un taller sobre petjades.

El 17 d'octubre serà el torn d'una taller sobre caixes niu en el paratge del Molí la Font amb motiu del Dia Mundial dels Ocells, de 10.30 a 13 hores.. Els participants s'encarregaran de decorar cadascun de les caixes que repartirà l'organització i li les podran portar després a la seua casa.

Celebrem amb la Natura acabarà octubre amb un “geocaching” el dia 31 al parc Ribalta per a commemorar el Dia Mundial de les Ciutats.

Les persones interessades han d'inscriure's en www.castellonatura.es.Segueix-nos: