Està en: INICI > Notícies

Castelló ampliarà l’horari del centre d’atenció ciutadana del Palau de la Festa

Divendres, 2 de Octubre de 2020El personal atendrà ara també els dimarts de vesprada de 16.30 a 19.00 hores

Àudio d'Ignasi Garcia


L’Ajuntament de Castelló ampliarà l’horari d’obertura del centre d’atenció ciutadana situat en el Palau de la Festa. A partir del 6 d’octubre, el Palau de la Festa obrirà també al públic els dimarts per la vesprada. A partir de divendres 2, ja es pot demanar cita prèvia mitjançant la web citaprevia.castello.es

“Amb aquesta ampliació de l’horari facilitem l’accés als serveis d’atenció presencial, els quals es poden prestar amb total garantia i efectivitat en una instal·lació com el Palau de la Festa”, ha explicat el regidor d’Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia. L’edil ha assegurat que “el mesos de tancament de l’atenció presencial ha suposat una gran càrrega de feina en el moment de recuperar-la i per a oferir un bon servei a la ciutadania i respondre a totes les peticions, optem per aquesta ampliació”. Garcia també ha volgut agrair la dedicació del personal municipal que treball en atenció al públic.

Cal recordar que des de que es va decidir traslladar aquest servei al nou edifici, l’atenció al públic se concentrava de dilluns a divendres, de 08.30 a 14.00 hores. A partir del dia 6 d’octubre, també s'atendrà a la ciutadania els dimarts de 16.30 a 19.00 hores, amb cinc taules d'atenció.

Al Palau de la Festa hi ha els departaments Atenció Ciutadana Integrada, Orientació Laboral, Urbanisme, Consum, Comerç i Mercats, Habitatge i Sanitat. A més, segueixen operatives les tinences Nord, Oest i Grau. Durant el trasllat s'habilitaren dues sales d'espera i dues vies d'accés per la porta principal i dos camins d'eixida per les portes laterals, on els conserges faciliten el corresponent gel hidroalcohòlic. També es va haver de reforçar la il·luminació i la seguretat de l'espai. D'aquesta manera que es compleixen les mesures sanitàries adients.

Amb el canvi del centre d'atenció ciutadana al Palau de la Festa, el consistori ha aconseguit mantindre el servei d'atenció al públic al mateix temps que ha assegurat el compliment de les mesures sanitàries. Per a sol·licitar torn d'atenció, la ciutadania ho pot fer des de la web citaprevia.castello.es o a través de l'aplicació 010What’sApp. També pot sol·licitar-lo al 010 o al 964 22 60 10 (per a telefonades des de mòbil o des d'un altre municipi).Segueix-nos: