Està en: INICI > Notícies

Ms d'un centenar de persones es presenten a la convocatria per a cobrir la nova plaa d'enginyeria agrnoma de Transici Ecolgica

Divendres, 2 de Octubre de 2020

La Regidoria de Fernando Navarro impulsa aquest procés per a reforçar les polítiques contra el canvi climàtic 

La convocatòria que impulsa la Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló per a crear una nova plaça d'enginyeria agrònoma ha rebut 104 candidatures. El departament que dirigeix Fernando Navarro promou aquest nou lloc de categoria A1 per a reforçar el pes administratiu de l'àrea de Sostenibilitat i accelerar les polítiques de lluita contra el canvi climàtic i de reactivació agrària.

El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, destaca "la recepció d'aquesta nova oferta d'ocupació" i "l'interés de més d'un centenar de persones a treballar a l'Ajuntament per a impulsar les polítiques verdes". "És un primer pas per a donar més múscul a l'Àrea de Sostenibilitat i Lluita contra el Canvi Climàtic i potenciar el procés de transformació que necessita la ciutat per a avançar cap a un model sostenible", afirma.

El procés de selecció generarà una borsa de treball per a cobrir de manera temporal aquesta plaça d'enginyeria agrònoma, que va ser inclosa en els Pressupostos de 2020, en els supòsits de vacant, substitució i contingència. En els pròxims dies es formarà un tribunal avaluador després de finalitzar aquesta setmana el termini de recepció de sol·licituds. Aquesta ocupació pública s'espera que estiga coberta abans que finalitze l'any.

Aquesta plaça d'enginyeria realitzarà un seguiment de les actuacions de restauració ambiental, posada en marxa i gestió del Parc Agrari i assessorament en polítiques de dinamització agrària, dinamització del Consell Agrari i gestió tècnica de la subvencions vinculades amb aqueixes matèries.Segueix-nos: