Està en: INICI > Notícies

Cultura obre la inscripció a l’Escola Municipal de Teatre per a cobrir 125 places

Dimarts, 6 de Octubre de 2020Després de resoldre l’adjudicació del contracte, el consistori amplia el servei amb tres nous grups

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló ha resolt adjudicació de l'Escola Municipal de Teatre i podrà començar a funcionar a principis de novembre. La inscripció s'obrirà del dia 13 al 26 de d’octubre i el dia 29 es realitzarà el sorteig entre les persones aspirants a entrar a l'escola per a cobrir 125 places de les 160 disponibles, ja que una part de les vacants estan cobertes per promoció d'alumnat de l'any anterior.

“Tornem a la normalitat cultural, també amb el projecte de l'Escola Municipal de Teatre, el qual ampliem ara amb tres nous grups, amb capacitat per a 60 alumnes més, per a poder donar resposta a la gran demanda que registra aquesta activitat”, ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha reconegut la funció de l’escola per tal “acostar el teatre a persones de totes les edats i que aquest servisca per a fomentar la convivència i l’estima per la cultura”.

L'objectiu del projecte se centra a fomentar l'evolució en el treball pròpiament actoral i a aprendre a respectar, a saber treballar en equip i que els alumnes aconseguisquen ser crítics i analítics, sempre des del punt de vista positiu. A més de la creació d'un projecte pedagògic, també es pretén fomentar la creativitat, la imaginació i les tècniques de treball de l'alumnat per tal de millorar-les i facilitar d'aquesta manera la comunicació verbal i el treball corporal i físic.

Horaris i mesures sanitàries

Pel que fa a les classes, la formació dels grups i el desenvolupament de les sessions, així com l’accés i l’eixida a les instal·lacions del Menador on es desenvoluparan, es faran seguint el protocol sanitari definit per l’equip municipal de prevenció de riscos laborals.

Les classes s'impartiran de dilluns a dijous en horari de 17.30 a 19.15 hores per als grups d'infantil i juvenil i de 19.15 a 21.00 horess per al grup d'adults. L’alumnat estarà dues aules separades: l'aulari 'A' per al grup d'infantil, i l'aulari 'B' per al grup juvenil i d'adults. A més, els grups dividits en subgrups, en funció del seu nivell.Segueix-nos: