Està en: INICI > Notícies

L’EOI de Castelló obri la matrícula per a les últimes vacants de les quatre seus

Dimarts, 13 de Octubre de 2020

Les places lliures que queden en els 12 idiomes que ofereix l’EOI s'assignaran per ordre d’arribada, sempre amb cita prèvia

Àudio de Francesc Mezquita


L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Castelló ha obert la matrícula amb les vacants que queden a les seues quatre seus després d’haver finalitzat els períodes de matrícula ordinària i extraordinària. El centre de l’antic campus de Borriol, juntament amb les seccions de Vinamargo (IES Matilde Salvador), Almassora (IES Álvaro Falomir) i la nova secció del Grau (CIPFP Costa de Azahar), que entra en funcionament aquest curs 2020-2021, ofereix 12 idiomes: alemany, anglés, àrab, castellà per a estrangers, eusquera, francés, italià, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

Enguany, per les circumstàncies sanitàries, s’assignaran vacants per ordre d’arribada amb cita prèvia. Tota la informació sobre com sol·licitar la cita prèvia per a fer la matrícula i els requisits d’accés es pot trobar al web del centre. És molt important tindre en compte que no s’atendrà ningú sense cita prèvia.

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha animat la població de la ciutat i de municipis propers a inscriure's per tal d’«aprendre nous idiomes o millorar aquells que ja coneixen ja que aquests són una eina fonamental a l’hora de multiplicar les oportunitats professionals, tan importants en una conjuntura socieconòmica com l’actual».

Així doncs, L’EOI de Castelló encara té vacants en tots els idiomes i nivells i en la nova secció del Grau, que s’ubica al mateix centre que l’Escola d’Hostaleria del CIPFP Costa de Azahar, davant del Pinar, també té places d’anglés en primer d’A2 i primer de B1.

A més, hui dimarts 13 i també amb cita prèvia, l’EOI de Castelló obri la matrícula als cursos formatius i als tallers d’idiomes en grups reduïts de dues hores setmanals per a treballar les destreses orals. Les classes d’aquests cursos formatius i tallers començaran el 19 d’octubre.Segueix-nos: