Està en: INICI > Notícies

Castell collabora amb la Ctedra UNESCO de Filosofia per a la Pau per a fomentar la formaci

Dimarts, 13 de Octubre de 2020Ribera participa en la inauguraci de la IV Jornada El Valor de la Creativitat i la Imaginaci per a promoure la cultura per a la Pau

L'Ajuntament de Castell collabora amb la Ctedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de la Universitat Jaume I en l'organitzaci de la IV Jornada El Valor de la Creativitat i la Imaginaci: Desafiaments en la societat del s. XXI que ha tingut lloc aquest dimarts en la sala d'actes de l'Escola de Doctorat. L'Ajuntament de Castell ve collaborant amb aquesta Ctedra amb l'objectiu de promoure i impulsar la formaci en cultura per a la Pau i la cooperaci al desenvolupament.

La regidora de Cooperaci, Mary Carmen Ribera, ha participat aquest dimarts en la inauguraci d'aquesta jornada dedicada a la importncia de treballar la creativitat i la imaginaci des de l'educaci per a saber gestionar estats de crisis i aconseguir una ciutadania ms crtica i compromesa, aix com per a fomentar la cultura per a la pau. Des de l'Ajuntament de Castell vam mostrar un any ms nostre comproms amb la formaci acadmica relacionada amb la solidaritat, el comproms social i la cultura per a la Pau, ha manifestat Ribera durant la inauguraci, qui ha destacat el valor social incalculable dels estudis de la Ctedra Unesco.

Aquesta jornada s'emmarca a ms en l'acte d'inauguraci oficial del Mster en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament 2020/2021. En aquest sentit, la regidora de Cooperaci de l'Ajuntament de Castell ha donat la benvinguda als 60 estudiants internacionals de ms de 20 nacionalitats diferents que cursaran el mster aquest any acadmic.Segueix-nos: