Està en: INICI > Notícies

Castell reformar l'interior de 60 habitatges municipals de la Guinea

Dimarts, 13 de Octubre de 2020La Regidoria d'Habitatge inicia les inspeccions prvies i coordinar aquests treballs amb lARRU de Castalia

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell reformar banys i cuines de 60 habitatges municipals situats al barri de la Guinea. Ara iniciar les inspeccions prvies per a analitzar quins de les cases necessiten una actuaci ms prioritria i coordinara aquests treballs amb el projecte de Regeneraci i Renovaci Urbana (ARRU) que es dur a terme en aquesta zona i que contempla la rehabilitaci exterior de 120 habitatges municipals.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, destaca que l'Ajuntament vol millorar les condicions d'habitabilitat dels habitatges municipals, injectar liquiditat amb les obres al teixit econmic i fomentar la rehabilitaci. La regidora subratlla que les reformes d'interior es portaran a terme al mateix temps que s'execute lARRU a la Guinea i afectar la meitat dels habitatges municipals d'aquesta zona i que estan incloses en el citat ARRU. Aquest ltim programa de regeneraci s gestionat per la Regidoria d'Urbanisme i s finanat pel Govern, Consell i Ajuntament.

La Regidoria d'Habitatge preveu escometre les obres al mateix temps que s'executen les de lARRU i se centrar en banys i cuines. Disposa de 350.000 euros de pressupost en 2020. Primer realitzar un informe previ de la situaci dels habitatges del Guinea per a triar quines sn les 60 habitatges que ms necessitat tenen de renovaci i posteriorment licitar el projecte. La idea s que les obres comencen en la segona meitat de 2021.

Garrido destaca que la Regidoria t com a prioritats en aquesta legislatura una millora dels habitatges municipals i una ampliaci del parc pblic. A ms de les reformes, mant en trmit el pla de compra d'habitatge.Segueix-nos: