Està en: INICI > Notícies

Joventut llana un nou curs especialitzat en formaci per a actuar en cinema i televisi

Diumenge, 18 de Octubre de 2020

s gratut, comptar amb la participaci de professionals del sector audiovisual, i comena el dijous 22 en el Casal Jove del Grau

udio de Jorge Ribes


L'Ajuntament de Castell, a travs de la Regidoria de Joventut, impartir un curs gratut especialitzat en formaci per a actuar en cinema i televisi, amb l'objectiu que els i les participants puguen aprendre les eines per a actuar davant la cmera. Per a aix, el curs comptar amb la participaci de diversos professionals de la indstria audiovisual, que assessoraran l'alumnat.

El regidor de Joventut, Jorge Ribes, s'ha mostrat satisfet amb la creaci del curs. Des de l'Ajuntament oferim una oportunitat magnfica perqu els joves de Castell descobrisquen una professi interessant i potencien la seua capacitat comunicativa, ha incidit. Al llarg de cinc mesos comptarem amb la participaci de professionals destacats i amb experincia en produccions com lite i La que se avecina, que contribuiran a connectar a la joventut amb el sector audiovisual, ha celebrat.

Els professionals que participaran en el nou curs pertanyen a una mplia varietat d'rees de l'audiovisual. L'elenc est compost per productors, directors, responsables de csting i representants. Tots ells amb trajectria en projectes d'envergadura. Aqueix s el cas de Diego Betancor, productor executiu de la srie lite i un dels referents que participaran en les sessions. Tamb ho far Elena Arnao, directora de csting en sries de ficci com La que se avecina i Cuntame cmo pas. Luca Alemany, directora del llargmetratge La Innocncia, i Borja de la Vega, representant d'actors i actrius en l'agncia Kuranda, completen el planter de professionals que impartiran masterclass a l'alumnat inscrit en aquestes classes. Tot aix coordinat pel coach d'actors Vctor Antol, qui dirigir el projecte i ser l'encarregat de la formaci en interpretaci per a cinema i televisi.

El grup estar compost per 16 alumnes/as, a partir de 14 fins a 30 anys. Les classes comenaran el dijous que ve, 22 d'octubre, i es desenvoluparan fins a finals de mar del 2021, amb sessions en el Casal Jove del Grau cada dijous en horari de 17.00 a 20.00 hores.

La preinscripci es podr realitzar a travs d'aquest enlla. Aquesta activitat es dur a terme d'acord amb la normativa vigent en matria de mesures de prevenci enfront de la covid-19 i estar subjecta a adaptacions o suspensions en les quals la situaci per covid-19 ho requerisca.Segueix-nos: