Està en: INICI > Notícies

Castell refora les desinfeccions en zones comercials i sanitries durant els caps de setmana

Dissabte, 17 de Octubre de 2020El sistema de nebulitzaci activat al juliol intensifica els treballs en immediacions dhospitals, farmcies i carrers comercials a les nits

udio d'Ignasi Garcia


Els serveis de Neteja de lAjuntament de Castell intensifiquen les higienitzacions en les zones comercials de la ciutat, aix com en les zones sanitries durant els caps de setmana. Daquesta manera, el sistema de nebulitzaci multiplica els treballs en les proximitats dels hospitals i les farmcies. Tamb es redoblen esforos als carrers comercials per les nits.

Com ha explicat el regidor de Neteja de Castell, Ignasi Garcia, hem de mantenir la intensitat daquests treballs i no podem baixar la gurdia per tal que garantir que les mesures sanitries es reforcen amb desinfeccions efectives i a fons. Els equips de neteja han fet un treball exemplar durant els mesos ms durs de la crisi sanitria i continuen sent fonamentals per a la contenci del coronavirus, ha remarcat ledil.

Cal recordar que el servei que presta FCC-Fobesa compta amb una flota de 17 vehicles per als treballs de desinfecci, els quals es desenvolupaen en horari de 23.30 a 13.30 hores. aquestes tasques suposen la creaci de mig centenar de llocs de treball. Els vehicles municipals disposen dun can que pot projectar fins a 2.000 litres de la frmula a base dhipoclorit que sutilitza per a la neteja i desinfecci de les vies pbliques.

Garcia ja va traslladar a tots els grups municipals l'informe de planificaci de treballs de neteja en via pblica, platges i elements de mobiliari urb. Ara, es mant la neteja de mobiliari, tant en entorns no urbans com a zones perifriques. Els treballs d'aigualeig manual en horari nocturn es fan amb l'assistncia de furgonetes.

Aix mateix, es mantenen les tasques d'aigualeig mixt en voreres i calades i en els mercats ambulants del Grau (divendres) i Castell (dilluns). Pel que fa al mobiliari urb continuen les tasques dhigienitzaci de contenidors i papereres, per als qual sutilitzen vehicles hidronetejadors i un tricicle elctric, als quals se sumen i equips amb motxilles polvoritzadores.

Segueix-nos: