Està en: INICI > Notícies

Les dues embarcacions històriques de ‘Escala a Castelló’ reben la visita del CD Castellón

Dilluns, 19 de Octubre de 2020L'alcaldessa destaca el suport del club a una edició especial que ancora el major esdeveniment turístic de la ciutat lligat a la mar

Àudio d'Amparo Marco


La tercera edició d'Escala a Castelló afronta l'última setmana després d'uns dies amb un bon acolliment, que s'ha traduït en més de 12.000 reserves per a veure els navilis històrics Nao Victoria i Galeón Andalucía. Unes visites a les quals aquest matí s'ha sumat l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat de la directiva del CD Castellón, encapçalada pel president, Vicente Montesinos, a més de representants del cos tècnic, jugadors del primer equip i jugadores del femení del club, el Joventut Almassora.

«Enguany estem celebrant una versió reduïda d'Escala a Castelló, per a la qual volem continuar comptant amb la col·laboració de la societat castellonenca i per això agraïm la visita i el suport del CD Castellón que hui ha visitat els vaixells», ha explicat l'alcaldessa. «Escala a Castelló és un dels esdeveniments de referència a nivell turístic, que projecta la nostra ciutat a nivell internacional i pel qual hem continuat apostant amb totes les mesures sanitàries i de seguretat. Aquesta edició està tenint una molt bon acolliment i ens servirà per a consolidar el major esdeveniment turístic de Castelló», ha detallat Marco.

Les embarcacions històriques es poden visitar des de les 10.00 del matí fins a les 20.00 hores ininterrompudament i per a fer-ho, cal entrar en la web www.escalaacastello.com i reservar. El recorregut de les dues embarcacions es pot realitzar en uns 60 minuts de duració en total i les visites s'organitzen en intervals de 20 minutos i amb grups màxims de 40 persones. Encara queda de termini fins al dijous a les 16.00 hores, que és quan es tancaran els vaixells al públic per a preparar l'eixida, ja que aqueixa vesprada tant la Nao Victoria com el Galeón Andalucía tenen previst salpar. Les visites es realitzen amb plenes garanties de seguretat i seguint rigorosament els protocols anticovid, amb tot el recinte barrat, amb servei de seguretat, presa de temperatura, gel hidroalcohòlic i desinfecció constant.Segueix-nos: