Està en: INICI > Notícies

Construint i Alimentant Alternatives elabora al parc de Rafalafena un mural amb materials sostenibles i de proximitat

Dissabte, 31 de Octubre de 2020Les jornades de Transici Ecolgica i Habitatge organitzen un taller de bioconstrucci aquest cap de setmana i el prxim

Les Jornades Construint i Alimentant Alternatives que organitzen les Regidories de Transici Ecolgica i Habitatge de l'Ajuntament de Castell han iniciat aquest dissabte un taller de bioconstrucci al parc de Rafalafena, que continuar aquest diumenge i els dies 7 i 8 de novembre i que propiciar un nou mural decoratiu confeccionat amb materials amigables amb el medi ambient i de proximitat.

Una quinzena de persones s'han donat cita al parc de Rafalafena per a participar en el taller de bioconstrucci impartit per la cooperativa Okambuva, en el qual s'ha posat en valor l's per a la construcci de materials sostenibles. La cita s'ha dut a terme amb un aforament limitat i amb les mesures de prevenci sanitries. De manera parallela tamb hi ha hagut un taller infantil deducaci ambiental.

L'activitat desenvolupa una prctica de muralisme i esgrafiat amb cal procedent d'una empresa de l'entorn. Les persones interessades a collaborar poden apuntar-se a les jornades del taller del prxim cap de setmana a travs d'aquest formulari d'inscripci: ttps://forms.gle/KVEFPyMjnyrWHEHa6.

Construint i Alimentant Alternatives continuar aquest dimarts 3 de novembre amb una conferncia sobre rehabilitaci sostenible i eficincia energtica a crrec de Jos Manuel Lpez i Eva Raga, a les 18.30 hores a travs del Canal de Youtube de les Jornades; mentre el 5 Nacho Collado, de la cooperativa El Rogle, tractar el dret a l'habitatge.

Les jornades tindran noves conferncies, de manera online, el 10 i 12 de novembre sobre ecofeminisme i producci agroalimentria de proximitat i acabaran el 15 amb l'obra de teatre Ingovernables de Atirohecho en el Teatre del Raval.

Segueix-nos: