Està en: INICI > Notícies

El Raval acull la programaci de la XXVIII Mostra de Teatre Reclam

Dilluns, 2 de Novembre de 2020Dem arranca el cicle amb qu la Regidoria de Cultura participa en la iniciativa

La Regidoria de Cultura collabora amb la XXVIII Mostra de Teatre Reclam amb quatre obres que es representaran al Teatre del Raval a partir de dem. Durant el mes de novembre, el pblic podr gaudir del espectacles a la installaci cultural municipal i que es caracteritzen pel seu carcter reivindicatiu i feminista.

Proposem espectacles amb una marcada crrega de crtica social i que estem segures que impactaran el pblic que sacoste al Raval, ha assegurat la regidora de Cultura de Castell, Vernica Ruiz. Ledil ha aprofitat per a recordar que abans, durant i desprs de les representacions seguim un protocol de mesures sanitries que garanteixen, una vegada ms, que la cultura s segura.

Sota aquest protocol, la primera representaci tindr lloc dem dimarts amb la dana contempornia com a protagonista. La Siamesa i representar lobra A-NORMAL o la oveja errante (20.00 hores). Dissabte, 7 de novembre, arribar el torn de Teatro del Barrio i lespectacle Feminismo para torpes (20.00 hores).

La segent setmana comenar amb Teatro Kamikace i el seu espectacle Sueos y visiones de Rodrigo Rato (10 de novembre, a les 20.00). Tancar el cicle la Compaa Arritmados, qui combinar teatre i circ amb la seua proposta Yo, Pb(Li)ica (24 de novembre, a les 20.00 hores ).

Cal destacar que la XXVIII Mostra de Teatre Reclam, impulsada per la Universitat Jaume I (UJI), compta tamb amb la participaci de diversos consistoris de les comarques del nord, la Fundaci Caixa Castell i la Diputaci. El cicle oferir ms de 60 representacions de temtica variada que inclouran teatre, dansa contempornia, propostes musicals o circ. Com han informat des de lorganitzaci, cada seu ha dissenyat una programaci ajustada a les seues caracterstiques, sempre amb mesures de prevenci de la COVID-19.Segueix-nos: