Està en: INICI > Notícies

Castell limitar l'organitzaci de nous actes municipals amb pblic per a reduir el risc de contagi

Dimecres, 4 de Novembre de 2020Marco insisteix en la necessitat d'un nou esfor collectiu i individual de la ciutadania per a fer front a la segona ona

udio d'Amparo Marco


L'Ajuntament de Castell mantindr la celebraci dels actes municipals ja programats i amb totes les mesures de seguretat preceptives i limitar l'organitzaci de nous actes no previstos o programats amb l'objectiu de reduir el risc de contagi i contindre la propagaci de la covid-19. Aquesta mesura ha sigut presa en l'ltima reuni del Centre de Coordinaci Operatiu Local (CECOPAL) mantinguda aquest dimarts.

L'alcaldessa de Castell i directora del CECOPAL, Amparo Marco, ha anunciat aquesta mesura acordada amb l'objectiu d'iniciar una desacceleraci de les activitats i esdeveniments municipals que puguen implicar aglomeraci de persones. Hem decidit mantindre els actes programats, extremant totes les mesures de seguretat i que no es treballe en la preparaci d'actes que puguen suposar aglomeraci de persones i que encara no hagen sigut previstos o programats, tot aix sense perjudici que es puguen prendre altres mesures en funci de l'evoluci de la pandmia, ha destacat.

Des del CECOPAL, s'ha pres aquesta decisi per responsabilitat i coherncia amb el que les autoritats sanitries estan demanant a la ciutadania per a limitar les seues activitats socials i restringir les interaccions a grups reduts en els seus entorns familiars i socials. Aix s, aquelles activitats que ja hagen sigut programades o previstes es mantindran amb totes les mesures de seguretat necessries i sempre que la situaci sanitria i la normativa ho permeten, ha puntualitzat. Tal com ha reiterat, l'objectiu final s contindre la propagaci del virus.

Aix mateix, ha insistit en la necessitat d'un nou esfor collectiu i individual de la ciutadania. Som conscients que aquesta segona ona i les restriccions que comporta produeixen cansament en la ciutadania, per vull recordar que noms amb esfor collectiu i cura mtua podrem fer front a aquest desafiament, ha dit.

Cal recordar que el CECOPAL es va constituir el passat 27 d'octubre i s un comit de coordinaci poltic i tcnic constitut per a coordinar i centralitzar les actuacions i decisions a prendre enfront de la pandmia per a reforar la resposta municipal davant la segona ona.Segueix-nos: