Està en: INICI > Notícies

Castell inverteix en obres de millora de vials i canalitzacions en el cementeri de Sant Josep

Divendres, 6 de Novembre de 2020L'Ajuntament adequa les installacions i l'accs principal i inicia un nou projecte incls en el Pla de Revitalitzaci

L'Ajuntament de Castell executa noves obres de millora en el cementeri de Sant Josep. Aquesta setmana s'ha recepcionat el projecte de reparaci de vials i millora del drenatge en el quadre vell, amb un pressupost de 80.355 euros. Unes obres que han perms renovar les canalitzacions de la zona i asfaltar diversos carrers, a ms d'adequar l'entrada principal al cementrei i installar nous bancs en l'accs.

D'altra banda, ja han comenat els treballs en el quadre Sant Roc i Sant Pancraci i la fase I del quadre 5, que se centrar tamb en la reparaci de vials i que suposen una inversi de ms de 40.000 euros. Aquesta ltima intervenci est inclosa en el Pla d'Inversions de Revitalitzaci Econmica (Pirecas). Un pla dissenyat durant l'anterior estat d'alarma per la covid-19 que injectar a la ciutat ms de 1,5 milions d'euros en obres menors en els prxims mesos, facilitant l'accs als projectes a autnoms, pimes i microempreses

Aquesta setmana hem recepcionat unes obres en el cementeri vell que serveixen per a millorar les installacions del cementeri, tant de l'asfaltat com del drenatge, i s'ha iniciat un altre projecte per a continuar millorant el recinte, ha explicat el regidor d'Obres i Projectes Urbans, Jos Luis Lpez.

Per part seua, la regidora de Cementeris, Isabel Granero, tamb ha posat en valor les ltimes intervencions en el recinte, que s'estan executant amb crrec als beneficis que llana l'empresa mixta Nou Cementeri, part dels quals es reinverteixen en millores per a posar en valor el cementeri vell.Segueix-nos: