Està en: INICI > Notícies

Ajuntament i aeroport reforcen la seua aliana per a promoure l'activitat turstica, logstica i industrial

Dilluns, 16 de Novembre de 2020Marco incideix en la importncia de la collaboraci entre totes dues institucions per a la dinamitzaci econmica i social

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, ha rebut hui a l'Ajuntament a la nova directora de l'aeroport de Castell, Blanca Marn, en la que s la seua primera visita institucional desprs del seu recent nomenament al capdavant de la infraestructura aeroporturia de la provncia. La trobada ha servit per a posar en com projectes estratgics i promoure aix l'activitat en matria turstica, logstica i industrial.

Cal aprofitar les sinergies entre la ciutat i l'aeroport per a avanar en reptes comuns de desenvolupament turstic, industrial i logstic, ha explicat l'alcaldessa. A Castell, aqueix futur desenvolupament logstic vindr propiciat pel nou Pla General que est en l'ltima fase de la tramitaci, i per una estaci intermodal que servir com a palanca de creixement econmic, ha apuntat Marco. En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat el paper dinamitzador de l'aeroport com a agent econmic i social.

Aix mateix, Marco ha incidit en la importncia que totes dues institucions siguen aliades per a convertir a Castell, i a tota la provncia, en un pol d'atracci turstic i empresarial, reforant aix mateix la capitalitat de la ciutat. I en aquesta lnia, ha posat l'accent en la importncia de promocionar tant a nivell nacional com internacional, les festes i esdeveniments turstics com el ja consolidat Escala a Castell, aprofitant l'avantatge de comptar amb un aeroport com el de Vilanova.

Per part seua, la directora general de Aerocas ha assenyalat que la reuni permet estrnyer la cooperaci entre totes dues institucions per a abordar els reptes comuns que tenim l'Ajuntament de Castell i l'aeroport. Blanca Marn ha traslladat a l'alcaldessa que l'aeroport pretn consolidar-se com un motor de desenvolupament i de dinamitzaci econmica del territori. Per a aconseguir aquest objectiu, Aerocas est implementant una estratgia de diversificaci de l'activitat, a fi d'aprofitar totes les potencialitats que ofereix la infraestructura.

La directora general ha destacat la idonetat de treballar de manera coordinada amb l'Ajuntament de la capital en aspectes com la promoci turstica, vinculada a les connexions de l'aeroport, o en el desenvolupament dels sectors industrial i logstic. En aquest ltim sentit, ha incidit en qu Aerocas est tramitant el desenvolupament de la Zona d'Activitats Complementries (ZAC), un projecte declarat estratgic per la Generalitat, que porta associada una inversi de 105 milions d'euros.Segueix-nos: