Està en: INICI > Notícies

Celebrem amb la Natura posa en valor el consum de proximitat i la biodiversitat de Castell en la recta final

Dimarts, 17 de Novembre de 2020La campanya de Transici Ecolgica completa l'aforament en les dues ltimes activitats de l'any

La campanya ambiental Celebrem amb la Natura que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell posar en valor el consum sostenible i de proximitat i la biodiversitat municipal en la seua recta final. Aquesta iniciativa es desenvolupa en espais naturals i ja ha completat l'aforament de les dues ltimes activitats de l'any.

La Regidoria de Transici Ecolgica que dirigeix Fernando Navarro organitza aquesta campanya de manera anual en collaboraci de l'empresa d'ecoturisme Itinerantur per a realar els paratges naturals municipals aprofitant la celebraci de dies mediambientals a nivell global. Aquest dissabte 28 de novembre es commemorar el Green Friday amb una trobada en l'ermita de la Magdalena que servir per a revisar les plantacions realitzades en el Dia Mundial de l'Arbre i gaudir d'un esmorzar a base de productes locals amb l'objectiu de promocionar el consum responsable i de proximitat.

El dissabte 5 de desembre hi haur una ruta de senderisme a l'entorn del parc natural del Desert de les Palmes amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes.

El passat 15 de novembre, el parc de Rafalafena va acollir un taller divulgatiu per a conscienciar contra l'explotaci ambiental.

Celebrem amb la Natura tanca l'any desprs de dur a terme una vintena d'activitats en diversos ecosistemes de Castell, amb rutes de senderisme i de cicloturisme, tallers o neteja a la platja, amb una important afluncia de participants. Queda dues activitats que ja han tancat el seu procs d'inscripci.

Segueix-nos: