Està en: INICI > Notícies

Castell inicia el procs d'inspecci en habitatges municipals per a executar reformes d'interior en 60 del barri de la Guinea

Dijous, 19 de Novembre de 2020La Regidoria d'Habitatge espera iniciar les obres a l'estiu de 2021 en coordinaci amb lARRU de Castalia

udio de Mara Jess Garrido


La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell comena un procs d'inspecci en els habitatges municipals del barri de Guinea per a decidir quins seran objecte d'una reforma integral del seu interior. El departament de Mara Jess Garrido t pressupostats 350.000 euros i espera actuar en 60 dels 120 pisos socials de Castalia. T previst coordinar aquesta actuaci amb el projecte de regeneraci urbana de la Guinea (ARRU), que actuar en faanes i accessibilitat de l'edifici que engloba als citats habitatges.

Amb el procs d'inspeccions que iniciarem avaluarem quins sn els habitatges municipals que ms urgentment necessiten una rehabilitaci integral del barri de Castalia. Volem dignificar uns habitatges que el Partit Popular va oblidar durant els seus 34 anys de govern i ajudar, a ms, a l'economia local en un context de crisi econmica per la pandmia de la Covid-19, explica la regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido.

Aquesta inspecci s el pas previ al desenvolupament del projecte i les obres. La regidoria preveu finalitzar l'avaluaci a la fi d'enguany i redactar el projecte i licitar d'obres en el primer semestre de 2021. Pretn unir aquestes obres amb el termini d'execuci de lARRU per a minimitzar les molsties en els residents.

Aquesta reforma integral d'interior afectar banys, cuines, aix com desperfectes que hi haja en fusta o en modernitzaci d'installacions elctriques. Desprs d'aquesta primera tanda de 60 habitatges, la Regidoria d'Habitatge aspira a continuar reformant la resta d'habitatges municipals en les anualitats segents de legislatura. Cal recordar que la tramitaci d'aquest projecte de reforma s'ha demorat pels problemes derivats de la pandmia.Segueix-nos: