Està en: INICI > Notícies

Castell inicia la rehabilitaci de dos habitatges municipals que han quedat en dess

Dilluns, 30 de Novembre de 2020La Regidoria de Mara Jess Garrido destinar aquests dos pisos a la llista de demandants d'habitatge o lloguer social

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell ha iniciat el procs per a rehabilitar dos habitatges municipals. Ambdues han quedat en dess i necessiten una reforma integral del seu interior pel seu mal estat. El departament de Mara Jess Garrido dur a terme aquesta setmana un informe d'avaluaci dels dos pisos que detallar el cost d'aquesta actuaci.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, subratlla que una vegada finalitzen els treballs d'inspecci es licitar el contracte d'execuci i ressalta que ambdues serviran per a atendre la demanda d'habitatge o lloguer social existent a la ciutat. De manera parallela, els tcnics municipals duran a terme la inspecci dels habitatges municipals de la zona de Castalia per a decidir quins necessiten una reforma ms urgent. En el cas d'aquest ltim edifici, l'Ajuntament t pressupostat 350.000 euros per a endrear 60 de les 120 pisos en una actuaci que es coordinar amb el projecte de regeneraci (ARRU) de la Guinea.

La regidora subratlla que l'Ajuntament ha assignat enguany l's de set habitatges socials, tres de les quals corresponen al parc municipal que s'havien quedat deshabitades, i altres quatre a una cessi per part de la Generalitat Valenciana. A ms, la Conselleria d'Habitatge ha anunciat la compra d'altres cinc habitatges a la Sareb a Castell que tamb es destinaran a la demanda social aix com la rehabilitaci d'un edifici de l'avinguda Caputxins tamb per a destinar-se a aquest efecte.

Garrido afirma que la crisi per la pandmia i la pressi amb els preus del lloguer agreuja la problemtica de l'habitatge i obliga les Administracions a redoblar esforos per a cobrir les necessitats socials. Reitera que ara ultima el pla d'acci de la nova estratgia d'habitatge amb el qual pretenen incrementar el parc pblic, mobilitzar habitatge buit de grans propietaris i activar la bossa de lloguer social.Segueix-nos: