Està en: INICI > Notícies

Castell potencia la innovaci i el suport al teixit empresarial amb Consell i Diputaci

Dimecres, 2 de Desembre de 2020Marco signa un protocol d'actuaci per a coordinar poltiques que aposten pel desenvolupament, el talent i l'emprenedoria

udio d'Amparo Marco


L'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, la consellera d'Innovaci, Universitats, Cincia i Societat Digital, Carolina Pascual, i el president de la Diputaci, Jos Mart, han signat hui a la Casa dels Caragols un protocol d'actuaci per a coordinar poltiques d'innovaci i suport a l'ecosistema emprenedor de base tecnolgic a Castell i provncia, que contribusquen a consolidar el teixit empresarial, generant riquesa i benestar sostenible per a la ciutadania.

Marco ha considerat que aquest s un pas ms en l'aposta per la innovaci com a palanca de transformaci i desenvolupament, implicant a les tres administracions per a crear sinergies i avanar en iniciatives de suport a l'ecosistema emprenedor de base tecnolgica. Des de l'Ajuntament tenim clar el potencial de la innovaci i per aix dirigim les nostres poltiques cap a aquest cam, amb el foment del talent i de l'emprenedoria i amb una ctedra especifica per a la investigaci", ha detallat. En aquest sentit, l'alcaldessa ha recordat que des del consistori apostem per la Compra Pblica d'Innovaci, introdum el concepte en l'estratgia de ciutat a travs de la futura Agenda Urbana i desenvolupem accions cap a una ciutat intelligent, sostenible i integradora que ens ha fet mereixedors de la distinci de Ciutat de la Cincia i la Innovaci i formem part de la Xarxa Innpulso i del Intelligence City Challenge.

La consellera, per part seua, ha posat en valor la gran activitat tecnolgica de Castell i ha apostat per visibilitzar tot el seu talent i potencial, alguna cosa que podrem aconseguir amb la collaboraci entre les tres administracions. A ms, aquest protocol permetr optimitzar esforos per a donar una major i millor resposta al sector amb estratgies, anlisis compartides i promoci conjunta. En aquest sentit, la consellera ha subratllat que la Conselleria d'Innovaci s l'eix vertebrador perqu la nostra Comunitat siga un referent de coordinaci i suport a tot l'ecosistema tecnolgic i innovador. Estem convenuts que una major coordinaci s fonamental per a fer ms visibles els projectes que ac es realitzen, ha explicat.

Per part seua, el president de la Diputaci, ha indicat que la tecnologia ser la nostra gran aliada, la que permetr que la nostra agricultura, comer, turisme, serveis i la indstria, tinguen majors possibilitats de desenvolupament i de viabilitat.Segueix-nos: